Jelikož nám právě probíhá soutěž na Smoothie maker (Letní soutěž) tak jsem se rozhodla napsat Vám další typ, jak můžete smoothie maker využít, zpříjemnit si parné dny doma podle svého ověřeného receptu dané kombinace ovoce či zeleniny nebo se můžete inspirovat námi připravované recepty na ověřené a vyzkoušené smoothie, na které se v nejbližší době můžete těšit na naší stránce 🙂 . Smoothie je zdravý a také hlavně osvěžující nápoj, který se Vám bude hodit při těchto letních dnech k vodě nebo jen na relax venku na zahradě.

Teď se, ale dostaneme k jádru tohoto článku, což je zmrzlina ze smoothie. A jak na to? Je to zcela jednoduché. Připravíte si Váš oblíbený nápoj ze Smoothie makeru, který jen vložíte do formiček na nanuky. Jen taková malá rada pro Vás- určitě si dejte pozor na konzistenci smoothie a na dobře rozmixované ovoce či zeleninu, jelikož se Vám to bude daleko lépe jíst a vlévat do formiček. Výhodou je určitě, že budete přesně vědět co do nanuků dáváte, tak si vytvoříte zdravé a účinné osvěžení pro Vás i Vaše malé ratolesti. Další výhodou, co bych také zmínila je cena a množství, protože si můžete do Vašeho mrazáku připravit těchto nanuků, kolik jen budete chtít.

Pokud formičky nemáte do této doby doma, můžete si je objednat z České republiky například zde na tomto odkazu a pokud rádi objednáváte na eschopech z Číny, můžete také využít například tento odkaz . Případně stačí do vyhledávače zadat “formičky na nanuky”, najdete si takové jaké se Vám budou líbit a bude Vám vyhovovat velikost i cena.

Další možností je udělat si nanukový dort. Určitě každý máme doma uzavíratelné dózy na potraviny. Tady stačí pouze připravit si smoothie a vlít do dózy s dobře uzavíratelným víčkem, aby se Vám smoothie do mrazáku nevylilo.

Přejeme Vám krásné léto, dobrou chuť a pokud jsme Vás navnadili na to, že máte chuť udělat si zdravou, letní zmrzlinu a udělat tím radost Vám a Vašim příbuzným, můžete se podělit o tipy na smoothie zmrzlinu, kterou jste si udělali, s námi i ostatními do komentáře 🙂

Předchozí článekLetní soutěž
Další článekLidské neřesti- exekuce či dluhy

Leave a Reply