Jak již jsem v minulém článku, kde jsme hodnotili ROSSMANN Mystery box XS prozradili, tak dnes se podíváme na Mystery box Elektro, který nám přišel.

V první řadě bychom chtěli zmínit, jak už zaznělo v minulém článku, že doba doručení byla opravdu příjemná, cena dopravy taktéž i jeho zajištění. Jediné, co mi v dnešní době přijde už jako drobná nevýhoda je, že není možné platit online kartou, ale je nutné platit buď převodem či na dobírku, což nám na dnešní dobu přišlo celkem nekomfortní.

Dle popisku od firmy Giftboxo je uvedeno, že se jedná převážně o nepřevzaté, volně ložené zboží ze zahraničních obchodních řetězců typu (Ebay, Wish, Aliexpress,…) – nekontrolováno! Jedná se o krabici napěchovanou zbožím, které svou tržní hodnotou dalece přesahuje pořizovací cenu. Každý Mystery box je jedinečný a na své si v něm přijdou opravdu všichni. Z těchto důvodů se k nám drtivá většina zákazníků spokojeně vrací. Počet: až 100 ks, Váha: 20-25 kg.

Obsahem balení: – Mix audio a PC elektro (Klávesnice, sluchátka, headsety, videokamery, mikrofony, reproduktory, chytré hodinky, wireless sluchátka, USB kabely, wireless nabíječky, telefony, prodlužky, flash disky, led pásky, aj.) – Malé spotřebiče (Osvěžovače vzduchu, odvlhčovače vzduchu, kuchyňské váhy, osobní váhy, budíky, rychlovarné konvice, mixéry, vysavače, fény, kulmy, holící strojky, drobné osvětlení, stolní lampy, tlakoměry, aj.) – Sportovní a fitness vybavení (Masážní pistole, masážní pásy, podpěry na kliky, švihadla s počítadlem, aj.) – Hračky (Drony, autíčka na dálkové ovládání, gameboye, ovladače na Xbox, Dualshock, aj.) – Péče o tělo, apod. (Kulmy, holící strojky, fény, elektrické kartáčky, led kosmetická zrcátka, aj.)

Nyní si to zhodnotíme přímo dle Naší zkušenosti.

Náš box obsahoval 40ks výrobků, které můžete vidět na fotografiích. Dle dopravce byla jeho váha 22.00 kg, my jsme nevážili, takže mohu říct pouze tento údaj. V první chvíli, když jsme box otevřeli, tak jsme z toho měli opravdu strach. Věci, které byly obsahem boxu nebyli nějak více šetrně zabaleny. Bylo to pouze, tak vše na jedné kupě, jak je vidět na druhé fotografii. První pocity byly spíše takové, že není možné, aby to vůbec fungovalo, ale opak byl pravdou. Byly tam jak výrobky určené k masáži našeho těla, muzice, hračkám pro děti, světlům, péče o obličej a vlasy, dále i osobní váha, která má Bluetooth – vyzkoušeno, opravdu funguje přes zmíněnou aplikaci přímo na váze. Dále technologické věci – solární panely, které nabíjí například telefon, obal na tablet s klávesnicí, kabely, webkamera, laser, pumpička nebo například elektrická plácačka na mouchy. Jedno světlo, jak je možné vidět na fotografii nemá žádný úchyt, kterým by bylo možné jej zavěsit, takže je nevyužitelné. Bohužel k některým výrobkům nepřišla nabíječka – například v Mystery boxu se nacházeli Smart hodinky od značky Honor, takže nebylo možné vyzkoušet funkčnost.

Při rozbalení jsme pro Vás vytvořili fotografie všech produktů, které jsme rozdělili do sekcí, co by mohlo tak patřit k sobě. Vše co bylo možné vyzkoušet jsme zkusili a neodhalili jsme nefunkčnost. Jediné, co jsme nezkusili a není ani na fotografii byla solná lampička, která přišla bez žárovky, tudíž nemůžeme posoudit.
Obsah Mystery boxu nás určitě nezklamal, musí se na to opravdu pohlížet tak, že si kupujeme něco s tím, že je možné, že ani jedna věc nebude prostředkem našich zájmů a koníčků, co ale jistě můžeme zmínit, tak že hodnota Mystery boxu je opravdu vyšší než cena, za kterou jsme to kupovali. Celkově bych řekla, že jsme byli mile překvapeni, že většina výrobků byla funkční a nebylo nutné být zklamaný. Proto bych jistě tento Mystery box doporučila lidem, kteří mají rádi překvapení a například shání mnoho Vánočních dárků pro své blízké. Je tam prostě od každého něco 🙂

Pokud se Vám takové články líbí, určitě nám napište nebo klidně sdělte jaké články by se Vám líbili. Přejeme krásné podzimní dny.

Fotogalerie:

Předchozí článekROSSMANN Mystery box XS
Další článekŠifrování dát – jistota, která se vyplatí

Leave a Reply