Je tu máj- lásky čas a v této době se nesmí nikam jezdit, ale už vyšlo nařízení, kdy už bude možné jezdit a užívat si krásné víkendy. A zrovna v tento čas mi přijde dobré napsat tuto recenzi na hotel Lions v Nesuchyni. Nesuchyně se nachází kousek od Prahy.

Tento poukaz jsme dostali přes slevový portál Slevomat a na začátku března jsme se vydali na dlouhou cestu.
Když jsme dojeli na místo, zaparkovali jsme na parkovišti a přes nádherný areál jsme se dostali až na recepty, kde nás přijali velmi ochotné recepční a vše nám mile vysvětlili. Po předání všech informací nás i po hodině, kdy se vydávají obědy pohostili v restauraci velmi chutným jídlem, po jídle jsme si zajeli autem až ke vchodu u našeho pokoje- domečku, kde byli dva pokoje se samostatným wc a sprchou. Naplánovali jsme si veškeré procedury a mohli jsme si začít užívat krásy tohoto areálu.
V tomto areálu jsme vyzkoušeli čokoládovou koupel, pivní koupel, privátní vířivku, rašelinový zábal rukou, masážní křeslo, strojovou masáž nohou a parafínový zábal na ruce.
Pivní koupel, rašelinový zábal rukou, strojovou masáž nohou a parafinový zábal na ruce jsme měli v balíčku, ostatní jsme si do balíčku přidali. Na recepci nám vždy ochotně pomohli.
V balíčku jsme měli ještě jednu sportovní aktivitu a neomezené wellness.

Naše pocity z celého areálu byli velmi příjemné, ale myslím, že na nápor lidí dost málo vyškolených zaměstnanců. Zaplatili jsme si privátní výřivku, ve které jsme dostali horkou vodu, ve které se nedalo opravdu vydržet a odvezla jsem si z ní velký puchýř- toto jsme na recepci oznámili a tato výřivka nám účtována nebyla. Technik, který se stará o toto wellness se nám omluvil, že to ta paní, co nám tuto výřivku chystala neumí, ale že mu chtěla pomoct. Bohužel mi to zkazilo vlastně celkový pocit na tento pobyt, jelikož bolest mi překazila dost věcí, ale vše jsme vyzkoušeli.

Na všech procedurách byl velmi příjemný personál, který se s námi zasmál a na vše jsme se mohli zeptat a bez váhání nebo nějakého povyšování nám vždy odpověděli.
V neomezeném wellness byl hotelový bazén ve velikosti 5x10m s výřivým schodištěm, který za celou dobu, co jsme na tomto místě byli nefungoval. Dále tam byla Aroma sauna a Whirpool až pro 8 osob.

Sportovní vyžití je v tomto areálu velice hojně rozšířené, naleznete zde:
Badminton, squash, stolní tenis, možnost aerobiku, bowling, stolní fotbálky, šipky, kulečník, jukebox, plážový volejbal, víceúčelové hřiště, nohejbal, tenis, skákací hrad pro děti, petanque. Je zde také možnost vypůjčit si jízdní kola nebo koloběžky.

Balneo procedury jsou na tomto místě:
Hydromasážní koupele, hřejivé zábaly, oxygenoterapii, pestrou nabídku masáží a dalších procedur nebo například tu privátní výřivku pro 2 s lahví šampaňského.
K pobytovému balíčku jsme ještě dostali:
50% na balneo procedury (mimo masáží a privátní vířivky), 20% sleva na masáže
20 % sleva na pedikúru

Strava:
Snídaně probíhali formou velmi bohatých švédských stolů, kde bylo jídlo pravidelně dodáváno takže si není na, co stěžovat.
Oběd: bylo na výběr mezi 5 jídly.
Večeře byla formou vlastně bufetového stolu, kde bylo vlastně i jídlo, co bylo od oběda, ale i nové jídlo.
V balíčku jsme měli i dezert s kávou, který byl opravdu dobrý.
V restauraci jsme navíc vyzkoušeli místní tatarský biftek a pohár “Horká láska”, který obsahoval vanilkovou zmrzlinu s horkými malinami a se šlehačkou- bylo to oboje moc dobré. S jídlem v této restauraci, které si člověk vlastně připlatí jsme byli nad míru spokojeni.
Při každé večeři byla možnost a pochutnání si i na neomezené konzumaci zmrzliny

Pití:
Pitný režim v tomto areálu nebyl problémem jelikož my jsme v tomto balíčku měli neomezené nápoje a to:
Neomezená konzumace nealkoholických nápojů – Coca cola, Fanta, Sprite, značky Coca Cola (10:00 –22:00 hod.)
Neomezená konzumace vybraných alkoholických nápojů (18:00 – 22:00 hod.): pivo Mušketýr 11°,  rozlévané španělské víno (Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Merlot),  vodka, rum, peprmintka, griotka, medová hruška, medová švestka a hruškovice od likérky Bousov.

Pokoje:
Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, kde je sprchový kout a WC. Na pokoji je také televize s dálkovým ovladačem, fén ručníky a osušky, které je možné si kdykoliv vyměnit na recepci za nové. Manželská postel, skříň a zrcadlo. Na pokojích i v areálu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení.

Personál:
Recepční byli velmi ochotné se zájmem pomoci a připravené na všechny otázky až na jednu, která moc příjemná nebyla a poté se nám s ní stala ta havárie s výřivkou. Obsluha v celém areálu byla výborná a snažila se všem návštěvníkům vyjít ve všem vstříc. Nejlepší pocit jsme měli z pana Hynka Hasselbauera, který dělal vše s důvtipem, ale zároveň na něm bylo vidět, že ho ta práce baví a také profesionalita.

Tento areál bych doporučila, protože všechny problémy, co nastali na tomto pobytu bych nepřisuzovala areálu jako takovému, ale nedostatečně vyškolenému personálu, který nezvládá takový nápor návštěvníků. Byl to fajn zážitek, na který budeme vzpomínat, jen bychom příště doporučili více se věnovat bezpečnosti, protože jsme zbytečně odjížděli znepříjemněni mou bolestí z horké výřivky.
Za všechny pozitiva děkujeme a přejeme hodně štěstí a návštěvníků ve Vašem areálu.

 

Předchozí článekDancing Pallbearers aneb dnešní hit
Další článekPes domácí – aneb kdy jsme je ochočili poprvé

Leave a Reply