Máš v peněžence prázdno, nebo se ti jen nechce zbytečně utrácet za hry? Tak tenhle článek je přesně pro tebe. 

Každý z nás si někdy chtěl zahrát nějakou dobrou hru, ale hlavně za ni nemuset platit ani korunu. Představuji Vám proto seznam her které si můžete zdarma stáhnout jak na originálním webu tak na steamu.

1 – Fortnite

Fortnite je free to play BR game od vývojářů z Epic Games. Cílem hry je zůstat jako poslední ze 100 hráčů celkem. Hra nabízí možnost hraní Solo, Duo, nebo Squad ve 4 lidech a spoustu další eventových módů.

2 – Dota/League of Legends

Oblíbenou kategorií jsou hry MOBA. Základní režim hry je 5v5. V těchto hrách ovládáte jednoho z mnoha hrdinů s různými schopnostmi a společnými silami se snažíte zničit základnu nepřítele. Obě tyto hry mají samozřejmě systém mikrotransakcí avšak pouze pro kosmetické účely.

3 – World of Tanks

Skvěle stylizovaná hra z dob druhé světové války. Vybíráte si zde z mnoha různých tankových jednotek od průzkumníků až po dělostřelectvo. Každá hra trvá maximálně 20 minut a pokud jí věnujete dostatek času, budete i Vy patřit mezi ty nejostřílenější borce.

4 – Dreadnought

Podobně jako Wold of Tanks i Dreadnought si zaslouží své místo na našem seznamu. Naleznete zde podobný herní systém jako u WoT avšak místo tanků můžete ovládat obrovské vesmírné lodě. Hra je kvalitně optimalizovaná a vývojáří stále pracují na dalších systémech do hry.

5 – Warframe

Jedna z nejpovedenějších Free to play her kterou můžete stáhnout na steamu. Neskutečné množství misí, možnost kooperace, dokonce i vytvoření vlastního koutku pro život. To vše Vám může nabídnout tato vesmírná akční skákačka.

Tento seznam her je založen pouze na mých zkušenostech s těmito hrami. I když se tedy Vaše názory budou lišit, stále si myslím, že tyto hry stojí za to alespoň vyzkoušet.

Předchozí článekGTA V Online nejprodávanější hra má nový update
Další článekLife hacks #1

Leave a Reply