Máte rádi překvapení? Pokud ano, tak myslím, že tento článek je přímo pro Vás. Vyzkoušeli jsme pro Vás tento Mystery box z drogerie Rossmann. Pojďme si říct, co v něm můžete najít a na co se můžete těšit.

Mystery box jsme objednali 31.10.2022 a 3.11.2022 už nám byla doručena, což mi přijde opravdu příjemná doba pro doručení zboží. Cena dopravy byla 250,00 Kč.
Po dodání jsme byli netrpělivý a box otevřeli. Box byl opravdu pečlivě zabalen, jak ve fólii, tak navrchu i naspodu byla bublinková fólie a papírová výplň.

Jak firma Giftboxo předesílá jedná se o kosmetické boxy, kde najdete například tělovou i dětskou kosmetiku, čistící prostředky, hygienické potřeby, nehtovou kosmetiku i dekorativní kosmetiku, převážně značky Max Factor.
Převážně se jedná o nepřevzaté, volně ložené zboží ze zahraničních drogerií ROSSMANN – NOVÉ!

Obsahem balení je Mix kosmetika – laky, řasenky, tvářenky, krémy, gely, nalepovací nehty, rtěnky, lesky, balzámy, vlasová kosmetika, oční linky, houbičky na make-up, make-up, primer, oční stíny, tužky na oči, aj., převládající značka produktů je MAX FACTOR a BELL HYPOALLERGENIC.
V tomto balení Mystery boxu XS je odhadované množství 30-50 produktů.

Teď již budu mluvit z naší zkušenosti, značka, která převládala byla opravdu Max Factor, což nás mile překvapilo. V našem balíčku se nacházelo přesně 30ks kosmetiky. Bylo to pro nás milým překvapením, protože žádná z věcí nebyla poničená, dokonce jsme zde nalezli kapesní zrcátko, které bylo v naprostém pořádku.
Když jsme uviděli oční stíny a pudr, tak jsme měli opravdový strach z poničení například při převozu, je to přece jen jiné než zajít si do kamenného obchodu a vybrat si výrobek i dle vzhledu, ale opravdu nic nebylo poničeno.
Hodnota našeho mystery boxu jeho pořizovací hodnotu určitě přesáhla a mile nás to potěšilo.

Tento mystery box můžeme určitě doporučit především pro dámy, v našem mystery boxu se totiž nacházela zejména dekorativní kosmetika plus jeden krém na dětskou pokožku a jeden cestovní šampón od značky Dove.

Zde ještě přiložím fotogalerii, abyste si mohli představit, jak to vypadá a příště se můžete těšit na recenzi Elektro Mystery boxu XL, který již můžete vidět na první fotografii.

Předchozí článekŠkoda Auto mění své logo a koncept
Další článekElektro Mystery box XL – 80x60x30cm – hodnota zboží ~ 15.000 Kč

Leave a Reply