Jako každý rok se nám neúprosně blíží Vánoce. Včera tu byl již druhý advent a v televizích začínají dávat vánoční pořady. A proto Vám zde chceme doporučit Vánoční filmy, na které se můžete podívat a zajisté Vám navodí vánoční atmosféru, pobaví Vás nebo zajistí zábavu na adventní večery 🙂

Předvánoční večer (2019)

Obsah
Rytíř ze 14. století se zázračně dostane do současnosti do amerického Ohia, kde se zamiluje do učitelky biologie na střední škole, která už nemá o lásce žádné iluze.(Netflix Cz)

 

 

 

 

Neobvyklé vánoční přání (2018)

Obsah
Dospívající Jennifer po hádce se svou nemocnou matkou neúmyslně srazí místního bezdomovce. Její otec, který je rozladěn z chování a sobectví své dcery jí dá ultimátum: přihlásí se jako dobrovolník v azylovém domě a naučí se být zodpovědná k ostatním. Prostřednictvím této nové zkušenosti se Jennifer sblíží s personálem, ale hlavně s jednou mladou dívkou, která jí otevře oči a pomůže pochopit že nejen o Vánocích je v životě rodina a láska to nejdůležitější…(TV Barrandov)

 

 

 

Vánoční princ: Královské dítě (2019)

Obsah
Aldovie dostane o Vánocích nejkrásnější dárek: královské děťátko. Královna Amber ale musí nejdřív vyřešit panovnickou záhadu, aby zachránila svoji rodinu i království.(Netflix Cz)

 

 

 

 

Vánoční duch (2010)

Obsah
Sloane je mladá krásná a především tvrdě pracující žena, která se snaží být povýšená. Její život už nenaplňuje nic jiného než práce, ale tohle se má brzy změnit. Sloan pracuje jako PR a má za úkol, aby vycházející hvězda Caitlin Quinn nevyváděla na veřejnosti, jenže to není snadný úkol. Caitlin je věčně opilá, potýká se se zákonem, ona hotová katastrofa. Jenže jednou večer Caitlin zemře a navštěvuje Sloan jako duch, aby jí ukázala, že všechno není jen o práci a penězích. V hlavních rolích romantické komedie se můžete těšit na Christinu Milian, Ashley Benson a Chada Michaela Murrayho.

Autor: hledaseniki

 

Láska nebeská (2003)


Obsah
Láska nebeská, nová romantická komedie ve stylu Čtyři svatby a jeden pohřeb, Notting Hill a Deník Bridget Jonesové, nás zavede do současného předvánočního Londýna, kde se odehraje příběh skládající se z mnoha nádherných milostných historek – někdy romantických, někdy smutných, někdy pošetilých. Žádná nepostrádá svůj osobitý humor. Všude, kam se podíváte, způsobuje láska chaos. Od nově jmenovaného ministerského předsedy, který se zamiluje 30 vteřin poté, co vejde do úřadu na Downing Street, až po smolařského prodavače sendvičů, který nemá s dívkami ve Velké Británii prostě štěstí a raději proto odjíždí do Wisconsinu; od spisovatele, který dostal košem a vypaří se do jižní Francie utěšit své bolavé srdce, až po stárnoucí rockovou hvězdu, která se snaží o come-back za každou cenu; od nevěsty, které dělá starosti nejlepší přítel jejího muže, až po ženu, které dělá starosti její manžel; od chlapce, který se zakoukal do nejkrásněší dívky ve škole, až po jeho nevlastního otce, který se zakokukal do Claudie Schiffer. Tyto londýnské životy a lásky se setkají, smísí a nakonec vše vyvrcholí na Štědrý večer s romantickými, dráždivými a komickými důsledky pro všechny zúčastněné.(oficiální text distributora)

Santa má bráchu (2007)

Obsah
Fred Claus (Vince Vaughn) vyrostl ve stínu obdivovaného mladšího bratra Santy a stal se z něho zachmuřený bručoun, který už nevěří na Vánoce. Jednoho kouzelného prosince však přesto vyrazí první sobí třídou na sever, protože zjistil, že Santa je v maléru… Tuhle pohádku ještě neznáte. Fred Claus vyrostl ve stínu svého obdivovaného mladšího bratra Santy a stal se z něho zachmuřený bručoun, který už nevěří na Vánoce. Jednoho kouzelného prosince však Fred přesto vyrazí první sobí třídou na sever, protože zjistil, že Santa je v maléru: objevil se totiž záludný expert v oboru výkonnosti, který chce Vánoce úplně zrušit. Fred bratrovi pomůže a přitom si znovu uvědomí, co pro oba znamená rodina. Na saních plných legrace přijíždí Vince Vaughn, Paul Giamatti, Miranda Richardsonová, Rachel Weiszová, Kathy Batesová, Kevin Spacey a spousta dárečků.(oficiální text distributora)

 

Předchozí článekDrážďanský trh a štolová slavnost
Další článekZapomenuté vánoční zvyky

Leave a Reply