Měla jsem tu možnost na měsíc ochutnat a zkusit si krabičkovou dietu od zdravého stravování (měla jsem Protein+ a Pro zdraví) a ráda bych se s Vámi podělila o mé poznatky a případně Vám tuto stravu doporučila a pokud o ní někdo přemýšlí, tak třeba i dopomohla k urychlení tohoto rozhodnutí.

Zdravé stravování nabízí několik programů, ze kterých si můžete vybrat a také z několika velikostí porcí. Programy zdravé výživy připravují  ve variantách cca. 5 000, 6 000, 7 000, 8 000 a 10 000 kJ  na den.

S tím vším Vám buď po telefonu nebo na určeném místě poradí nutriční poradkyně. Já jelikož ve své blízkosti žádnou nutriční poradkyni nemám, tak jsem tuto konzultaci udělala po telefonu, paní byla velice ochotná na všechno se zeptala a tímto bych ráda poděkovala za její práci, protože když jsem s ní mluvila, tak jsem se vůbec nemusela cítit špatně, že nemám moc informací ba naopak, na všem jsme se domluvili a vybrali ten správný program.

Krabičky Vám jsou dováženy od pondělí do pátku přímo až na adresu, kterou udáte. Tato společnost dováží jídla po celé České republice, ale ne všude ještě rozvor mají, já jsem měla štěstí na pana řidiče i na slečnu na infolince, která byla moc ochotná a po cestě začali dovážet i sem. Za to jim moc děkuji 🙂
Jedinou menší nevýhodu, kterou bych viděla je, že každý den to bylo v jinou hodinu rozmezí cca 2-3 hodin, ale řidič zavolá, než přijíždí a zeptá se zda čas vyhovuje a není problém se domluvit, že Vám řidič dá krabičky na kliku.

Uplynul týden s mými prvními krabičkami v programu Protein+. Jelikož jsem následně zjistila, že ty porce byli pro mě velké, tak jsem si volala na linku a změnila si velikosti porcí – denní příjem energií a po konzultaci následně i program. Důležité pro mě bylo, jelikož jsem po úrazu a jezdila jsem k lékařům a stalo se, že jsem nemohla být doma, tak pokud se nahlásí 3 dny předem odhlášení, tak Vám to v klidu a bez problému odhlásí

Ráda bych Vám popsala ty dva programy, co jsem vyzkoušela já:

Protein+
– Pokud chcete, aby vaše svaly rostly, potřebujete pravidelný a kvalitní silový trénink. Bez vyvážené stravy to budou zabité hodiny v posilovně a žádné velké změny neuvidíte. Správná výživa a regenerace je velice důležitá a zásadní pro růst svalové hmoty. Čím dřív na to přijdete – tím dřív Vám svaly začnou opravdu růst. Častým jevem je, že po odcvičeném tréninku bez správného stravování přicházíte o vlastní svalovou hmotu, jelikož tělo nemá dostatek potřebných živin pro regeneraci.
Suroviny: Libová masa, mléčné výrobky se sníženým obsahem tuku  a komplexní sacharidy v podobě celozrnných výrobků, brambor, luštěnin a rýže.

Pro zdraví
– Zdravý program je určen pro každého, kdo se chce zdravě stravovat nebo má nadbytečná kila, která potřebuje shodit. Samozřejmě bez zbytečného hladovění. Vhodné pro rychlou dietu i dlouhodobé stravování. Recepty z tuzemské a světové kuchyně.
Suroviny: Libové maso, uzeniny s vysokým podílem masa (80 % – 90 %), sýry s nižším obsahem tuku, obvyklé ale i exotické produkty.

Musím říct, že ani s jedním nebyl jediný problém a nesetkala jsem se s nikým, kdo by byl nepříjemný, vždy se všichni snažili vyjít vstříc, a co nejlépe se vším poradit.
Tato chvála se jistě týká i pana řidiče, který vždy s úsměvem dovezl jídlo a s příjemným vystupováním popřál dobrou chuť a zeptal se zda je vše v pořádku.

Z mého hlediska je tato krabičková strava vhodná pro ty, kteří bydlí samy a doma nevaří, protože když vaříte ještě doma, tak pak se to nejspíše pro Vás nevyplatí, hlavně co se týká finanční stránky, ale také je to takové zbytečné.

Výhodou této krabičkové stravy je vyváženost všech pokrmů a také různorodost, pokaždé máte něco jiného.

Pokud by někdo z Vás krabičky zkusil a stále se divil, že kila nejdou dolů nezoufejte, například já osobně jsem spíše vnímala rozdíl na centimetrech než na váze, není důležité se až tolik vážit, ale naučit se zdravěji jíst a také hlavně pravidelně.
A pro ty, kdo Vám budou říkat, že je to jen kvůli tomu, že jste líní, poslouchejte jen sebe, svůj zdravý rozum a své srdce 🙂

Tímto moc děkuji všem ze společnosti Zdravé stravování
A  jejich služby bych určitě doporučila, takže pokud přemýšlíte, tak bych to alespoň zkusila 🙂

Předchozí článekSpolu po magentové
Další článekHlídání psů a jiných zvířátek

Leave a Reply