Jsou tu prázdniny, čas dovolených a jelikož jsme byli na jednom krásném místě, tak bych se s Vámi ráda podělila o informace a třeba někomu z Vás doporučila tento pobyt v Peci pod Sněžkou.

Když jsme přijeli na místo do Pece pod Sněžkou, čekali jsme na parkovišti vedle garáží. Musím pochválit, že na webové stránce to mají krásně označené (přidávám odkaz). Přijedete ke garážím –  je možno si zakoupit parkování v garáži nebo venkovní stání, počkáte do 14 hodin a od 14 hodin je nástup na hotel. Ke garážím přijede krásně popsaný transit s velice příjemným a sympatickým řidičem, který Vám řekne, kam máte zaparkovat a odveze Vás i s Vašimi věcmi až na hotel a ukáže místo, kde je recepce. Během jízdy s námi udělal takový kvíz ohledně hotelu, pivovaru, Sněžky a poučil nás o informacích – vše nádherně vysvětlil.

Po příjezdu jsme dostali karty a veškeré informace a mohli jsme se přesunout na svůj pokoj. Tento hotel nabízí 3* a 4* pokoje, musím zmínit pro přesnost, že my jsme byli v těch 4*. Šli jsme se ubytovat na pokoj a po ubytování zašli na oběd. K ubytování je polopenze, to znamená snídaně a večeře, na tomto místě to bylo formou bufetových stolů, jediné co nás trochu zarazilo bylo, že pití bylo pouze k snídani, k večeři již bylo nutné si pití objednat.
Bohužel musím, zde zmínit dali jsme si svíčkovou s knedlíkem a knedlíky byli kupované –  jinak omáčka výborná.

Po návratu na pokoj jsme zjistili, že máme rozbitou kličku k okenním dveřím na balkon, tuto skutečnost jsme šli nahlásit na recepci –  musím pochválit, že do pár hodin byl tento problém vyřešen a opraven, ještě se nás paní recepční ptala, zda nám nebude vadit, že tam údržbáře pošle. Toto jednání se nám opravdu líbilo.
Po příjezdu jsme zjistili, že WiFi síť má pokrytí opravdu po celém areálu, takže to bylo super.

Bohužel, co kazí celkový dojem jsou návštěvníci – neposlouchají nařízení, které jsou u bazénu jasně dané, jako například skákání do bazénu nebo držení se madla od protiproudu, toto není věc, která by se dala nějak hodnotit a recenzovat vzhledem k vedení a organizaci v hotelu, ale spíše podotknout a v zájmu celkového dojmu a zážitku omezit možnost, aby lidé mohli porušovat zákazy.

V hotelu je pro hosty obou druhů hotelů je relaxační zóna, ve které se nachází:

  • Hotelový bazén
  • Whirlpool
  • Pravá Finská sauna
  • Fitness

Od 14 hodin jsme jako hosté ve 4* pokojích měli neomezené wellness v bezplavkové zóně, byli jsme tam skoro samy a celé wellness je opravdu krásné. Je tedy až od 15 let.
V tomto Wellness se nachází:

  • Whirlpool
  • Solná lázeň
  • Bylinná aroma sauna
  • Finská sauna
  • Masážní sprchy
  • Laconium
  • Kneippovy lázně
  • Ledová kašna
  • Odpočívárna s hvězdným nebem
  • Horský pramen k osvěžení

Další dva dny, které jsme v tomto hotelu strávili bylo dost ošklivé počasí, tak jsme dny trávili buď v bazénu – relaxační zóně a odpoledne v této Wellness zóně. Bohužel jsme se setkali s dalšími nešvary ohledně restaurace – jeden číšník nešťastnou náhodou zanesl objednávku k jinému stolu a zapomněl na dodání limonády, i když byla připsána na lístek. Druhý den jsme navštívili místní pizzerii, kde bylo opravdu krásné prostředí, pec na pizzu a kuchař měl kuchyň na dohled hostů, ale bohužel jsem dostala špinavou skleničku. Večer jsme šli na večeři a bohužel si obsluha mezi sebou vyřizovali osobní věci a vlastně přes celý plac, což na hosty nepůsobilo vůbec dobrým dojmem.

Během toho jsme také navštívili Fitness centrum, které bylo obsahově fajn až na jeden rozbitý stroj a taky umístění – nebylo tam odvětrávání, tak tam byl strašný vzduch, a jak se říká nedalo se tam dýchat.

Předposlední den než jsme odjeli už bylo krásně, tak jsme se šli porozhlédnout po okolí, procházeli jsme se, musím říct, že to tam je krásně značené a vše je vidět. Poté jsme odpoledne šli do Wellness zóny a dali si těstoviny z pizzerie, ty byly opravdu výborné.

V den odjezdu jsme přišli na recepci odevzdali věci a narazili jsme zase na toho stejného řidiče, který nás dovážel právě na hotel, atak nás odvážel i k autu, tak se nás ptal, na to jestli se nám tam líbilo a všechny odezvy, že musí vědět i to horší, aby se mohli zlepšovat, tak jsme mu své poznatky sdělili a říkal nám, že ty informace předá.
Popřál nám krásnou cestu a říkal, že doufá, že se zase někdy uvidíme.

Mohu sama za sebe říct, že tento hotel a hlavně ta wellness zóna stála za to, bylo to opravdu užité a rozmanité možnosti. Ale také si myslím, že tomu trochu chybí profesionalita, vzhledem ke kvalitě hotelu, tak personál to trochu kazí.
Chtěla bych poděkovat těm, co hotel vedou za krásný pobyt, který bych zajisté doporučila všem, kteří si chtějí odpočinout úplně jinak.

Předchozí článekÚpal VS Úžeh
Další článekNaše emoce – pláč

Leave a Reply