Velmi dobře si pamatuji jak mě tento horor natočený podle skutečné události, vyděsil. Vlastně jakkýkoliv film, který je natočen dle skutečnosti je svým způsobem ,,děsivý,, .

3:15 zemřeš je děsivý horor, ale proti tomu, co se dělo v Amityville ve skutečnosti, je to slabý čajíček.

Historie skutečného domu v Amityville na Long Islandu je opravdu děsivá a je nasáklá krví šesti lidí. Skuteční manželé Lutzovi se do domu totiž nastěhovali v roce 1975, bylo to pouhých 13 měsíců poté, co v domě Ronald DeFeo zabil svých šest příbuzných. V domě bydlel bohatý a despotický obchodník Ronald DeFeo, který měl obrovské problémy se svým drogově závislým synem Ronaldem. Dne 13. listopadu 1974 přišel Ronald mladší do hospody a kamarádům oznámil, že někdo zřejmě zabil jeho rodiče. Do domu přijeli kriminalisté a zjistili, že celá rodina je vyvražděna. Vrah nejprve zabil v ložnici Ronalda staršího a jeho manželku Louisu. Pak vystoupal do patra a zabil dvanáctiletého Marka, devítiletého Johna, třináctiletou Allison a nakonec osmnáctiletou Dawn. Policisté byli přesvědčeni, že musel zabíjet Ronald DeFeo. Mladík dlouho zapíral, ale pak se údajně složil a kriminalistům řekl, že ve vzteku nejprve zabil svého otce a pak další členy rodiny. Ronald tvrdil, že ho k vraždě dohnaly hlasy v jeho hlavě. K vraždě ho prý donutila žena v kápi, která mu v 3:15 dala do ruky zbraň a poslala ho zabíjet. Ronald byl nakonec odsouzen na 125 let vězení. Jenže otázkou je, zda skutečně vraždil drogově závislý mladík. A nebo přinejmenším zda náhodou neměl komplice. Svědci totiž vypověděli, že osudnou noc viděli ženu v kápi, jak něco hodila do potoka. Bylo kolem 3:15 hodin ráno. Kriminalisté se k potoku vypravili a skutečně našli vražednou zbraň. Kdo byla žena v kápi? Část vyšetřovatelů rozvíjela hypotézu, že rodinu vyvraždila osmnáctiletá dcera Dawn, která byla od dětství divná a stranila se zbytku rodiny. Mohla zabít všechny v domě, hodit pušku do potoka a pak se vrátit zpět do domů a další zbraní zastřelit sama sebe? Každopádně Lutzovi v domě hrůzy vydrželi pouhých 28 dnů. Pak dům vrátili zpět realitním makléřům.
Dům a pozemek byly několikrát prozkoumány parapsychology, kteří tvrdí, že nemovitost stojí na půdě starého indiánského pohřebiště a duše indiánů zde nemohou nalézt klid.
Nadpřirozené jevy, které Lutzovi popsali
Georgovo chování se změnilo. Stal se odtažitým, nekomunikoval s rodinou. Každou noc se budil ve 3:15 (údajná doba, kdy došlo k vraždám).
Dveře v domě se samy otevíraly a zavíraly. Ve vzduchu byly cítit vibrace a zvláštní chlad. V noci se ozývaly nevysvětlitelné zvuky a kroky, které údajně zaslechli i přátelé Lutzových. Předměty se samy od sebe pohybovaly a měnily místo. Kathy o samotě cítila, jak se jí někdo dotýká. Pes odmítal chodit do horního patra. Zámky na všech dveřích se zároveň rozbily a Lutzovi je museli vyměnit. 
Okna v patře se při vstupu do místnosti sama zabouchla. Na stěnách se objevovaly skvrny a vytékal z nich sliz. Někteří členové rodiny ve spánku levitovali. Něco neviditelného lezlo k Lutzovým do postele. 
Obličej Kathy se na několik hodin proměnil v obličej velmi staré ženy. George zakopl o předmět ve tvaru lva a na jeho noze se objevila stopa po zubech. Rodina objevila pod schody zvláštní červený pokoj, který nebyl v plánech a jejich pes se k němu odmítal přiblížit.

 

Zdroj: fb stránka paranormální jevy

Předchozí článekPes v bytě
Další článekBavorské vdolečky

Leave a Reply