Článek, ze kterého vám může běžet mráz po zádech. Vyslechla jsem ženu, podle které jsem napsala příběh. Chce ukázat jak může dopadnout i vaše dítě, hrozbu na internetu nebo v životě.

Jmenuji se Lenka a je mi už 27 let. Jsem normální, milá, rozumná, přátelská holka ale v sobě skrývám své druhé já, které je v něčem opak, první osobnosti. Mohlo to způsobit moje znamení, vliv mé bývalé kamarádky ale také problémy s kterými jsem se setkávala. Současně už žiji poklidný život se snoubencem, s kterým plánuji rodinu. Ale jak říkám, minulost si tě jednou doběhne a vzpomínky se nesmažou. Jenže, ono za tak krátkou dobu se událo toho tolik, z dvou osobností, že je těžké si vše pamatovat a hlavně kdy to bylo.

Nikdo by to do mě neřekl, proto že moji anorektickou postavu odsuzovali už od základní školy, ale po tom co jsem si prožila, se člověk s postavou smíří. Čím víc stárnu, tak vím že nezáleží na vzhledu ale jaký ten člověk je. Proč zrovna mluvím o svém těle? Moje tělo bylo hlavní součástí mé druhé osoby. Ve 11-14 letech jsem už líbání, osahávání, sebepoznávání měla za sebou. Už i ve školce byla první zkušenost s orálním sexem, když jsme měli jít spát a Martin mě vydírat že pokud si ho nevezmu do pusy, pošle na mě hada z Harryho Potera nebo se sestřenkami, kdy jsme spali v jedné posteli u babiček nebo u nás v domě. Třeli jsme si o sebe vagíny a hráli si na manželé, se vším všudy. V tomhle období bylo normální poznávat sám sebe a já byla nedočkavá. Ve 13-14 letech jsem si do vagíny strkala prsty, s myšlenkou, aby mě při prvním sexu, to nebolelo. Teď si říkám že jsem vše uspěchala a měla si počkat v rozmezí věku 18-27 let, proto že sex si víc užívám ale na jednu stranu získala jsem zkušenosti a poznala různé typy chlapů.

Na základní škole jsem měla nejlepší kamarádku Eriku, se kterou jsme byly pořád spolu a měli dost společné. Dnes, se jen potkáváme, každá máme svůj život. Na jednu stranu si říkám, že jsem šla lepší cestou než ona. Skončila v tvrdých drogách a změnilo ji to postavu, vzhled, myšlení, teď už ji ani nemůžu poznat ale na druhou stranu, mě, to zasáhlo psychiku. Naše kamarádství bylo silné, považovali jsme se za sestry, proto při ukončení naší vazby, to bylo dost bolestné. Spolu jsme začali kouřit, pít, hulit a užívat si mládí. Bavili jsme se i s dalšími kamarádkami, jenže byl problém že oproti mě, měli dříve zkušenosti s kluky a já jim záviděla. Upadala jsem do depresi a sebevědomí bylo na bodu mrazu. V tu dobu jsem nikoho neměla přitom jsem tak moc chtěla.

Většinou ve věku 13 let jsem měla přítele přes internet a k setkání došlo jen u jednoho, jmenoval se Lukáš. Psali jsme si každý den, naše konverzace se pak více stupňovala a směřovala k sexu. Od ty doby mám zkušenost s psaním erotických zpráv, která se postupem stárnutí zlepšovala. Měli jsme se hodně rádi ale bylo to jen virtuální. Když jsme se měli poprvé sejít v Liberci, dostal v ten den astmatický záchvat, proto nedorazil. Po tom dnu jsem byla hodně naštvaná tak jsem s ním si moc nepsala. Jednoho dne se mi smazal facebookový účet a dlouho jsme nebyly v kontaktu. Dva nebo tři roky potom, jsem ho viděla v autobusu, okamžitě ten den jsem mu napsala, jak se má a od ty doby jsme si psali. Párkrát jsme se viděli a dvakrát jsme spolu spali, když jsem byla svobodná. Nevím jestli můžu tomu říct sex ale on za to nemůže. Byl panic a neuměl nic. Tak jsem musela být ta zaškolitelka. Já z toho ovšem nic neměla, v té době už jsem měla dost za sebou. Takže byl dobrý na psaní ale v praxi byl na prd.

Poznala jsem v období 14-15 let kluka, jménem Sebastián, který vzhledově byl nic moc a naše první rande, bylo i v přítomnosti Eriky. Před ní proběhlo úplně vše, vášnivé líbání v trávě a podobné. Vydržela jsem s ním pár měsíců, protože v jeho 18 letech měl problémy s erekcí. Naše poprvé mělo být u nás na zahradě, kdy byla perfektní předehra ale dohra nastala při nasazování kondomu. Poslala jsem ho do prdele, nejen že mu nestál ale i kvůli jeho chování. Psychicky mě vydíral aby dostal to, co chtěl. Následně po rozchodu se chtěl zabít, a mě pak asi rok otravoval smskami, jak si vyšukává s holkami, abych litovala, že jsem ho opustila. Zničil mi po něm i další vztah.

Mezi tím jsme s Erikou našli zálibu, dělat si srandu z chlapů na Lidé.cz v různých skupinách. Tím jsme se i učili dobře psát chlapům a poznávat je. Profil byl bez fotky a informací, spíš jsme se popisovali slovně, buď mě, nebo jí. Bylo tam nespočet nadržených chlapů a ubožáku v různé věkové kategorii, člověk by takový počet nenašel ani v parlamentu. Bylo těžké stíhat všem odepisovat, tak jsme je vybírali vyřazovací technikou, podle toho, kdo a co napsal.

Narazili jsme na chlapa, který nám nabízel za mazlení v autě, tisíc korun. Obě jsme nad tím dlouze přemýšleli, protože jsme peníze od rodičů, často nedostávali a chtěli jsme si někdy koupit alkohol, cigarety a trávu. Erika do toho nechtěla jít, tak přemlouvala mě. Já taky nechtěla, protože moc sebevědomí jsem neměla a byl strach, jestli to není uchyl. Bohužel mě přemluvila nejen ona ale i představy, jaké by to bylo, mít tisíc korun v kapse. Erika byla dobrá v líčení, proto mě pořádně připravila a probírali jsme, co vše mám dělat. Ještě než přijel, jsme si pro jistotu zavolali a určili sraz. Sešli jsme se a já ho navedla do lesa. Bylo to během světla, sedli jsme si na zadní sedačky auta a začali jsme se líbat. Nevěřila jsem, že se chce jen mazlit, ale opravdu jsme se jen hladili, líbali a respektoval že jsem panna. V konverzaci jsem kladla důraz na to, že jsem panna a že nejsem na to připravená ale, kolikrát chlapy jdou i přes mrtvoly. Po skončení mě odvezl zpátky a šla jsem okamžitě za Erikou. Koupili jsme si hned ten den alkohol, trávu a šli jsme slavit. Spíš slavila ona, já měla z toho hodně smíšené pocity a chtělo to vypustit ven, protože jsem byla ta slušná a rozumná, než ona. S tímto klientem jsem měla pak během měsíce více schůzek.

Druhá byla na tom samém místě ale už byla o trochu jiná. V té době přišla k nám do třídy nová holka Petra a byla naše dobrá kámoška na chlastání a spol.. Takže před schůzkou, se s ní Erika domluvila že, až přijedeme na dané místo, tak tam pro jistotu přijdou a počkají. Už byla tma tak že nás neviděli a my jsme se mazlili ale už i s orálem. Naštěstí i po druhé mi nic neudělal. Jenže on viděl že tam někdo na lavičkách sedí a já se mu přiznala, že jsou to kámošky. Přes SMS mě pořád naváděl, že by chtěl čtyřku s mými kamarádky. Jenže mi jsme si tak často psali, že jsem k němu už city měla, a nechtěla jsem, ani kámošky ne.

Pořád s tím otravoval, tak jsem stejně přemlouvala je. Nakonec souhlasili, ale chtěli taky podíl za to. Událo se to zase v autě, protože neměli jsme ani jedna volné prostory v domech ale on měl po sklopení sedaček, prostorné auto. Vzal si jednu z nás a po předehře, pokoušel se šukat. My zbylé jsme se líbali a dráždili si kundičky. Od této doby jsem si byla jistá, že na chlapy 100% nejsem. Bylo to skvělí, ale když chtěl šukat mě ani to nešlo, měla jsem ji hodně úzkou tak změknul a bylo po akci. Prostřídali jsme se jen v jednom kole. Po skončení mě ani holkám nezaplatil a sliboval, že příště. Proto jsem s ním ukončila konverzaci a další setkání, když už nechtěl platit.

Poté bylo asi další 5 klientů, u kterých jsem poskytovala jen orální sex a mazlení, někdo chtěl i uspokojit mě, ale v této práci většinou šlo o potěšení klienta. Nastavila jsem si požadavky, které někteří nechtěli přijmout. Orální sex s kondomem kolem 500 Kč, bez o tři až pět stovek víc. Musela jsem skrýt svou identitu tak jsem měla různé jména. Později jsem používala jen jedno jméno, Nela. Kvůli bezpečnosti jsem s tím pak sekla, chtěla jsem být tou slušnou, první osobou. Dva z klientů si nejvíce pamatuji. První byl ženatý a v autě měl dětskou sedačku. Když jsem k němu nastoupila do auta, nemohla jsem se zbavit myšlenek, co by na to řekla manželka a dítě. Bylo mi z toho na blití, ale svou práci jsem odvést musela. Věk klientů jsem nemohla řešit, ale zároveň jsem měla podmínku, že dědům to určitě dělat nebudu. Druhý patří také mezi starší, jen s rozdílem že byl hodně obézní a velikost penisu na oral, hodně malá.

Vše co je tu napsané se zdá, jako kdyby to bylo na pohodu zvládnuté ale nebylo. Tyto začátky byly hodně těžké a po dokonání své práce, jsem měla plnou hlavu, co vůbec dělám. Mělo to hodně negativní dopady ale ty peníze mě víc a víc k tomu lákaly. Proto jsem chodila ven s Erikou a Petrou, pít a často jsme se i zhulili. Do huleni mě taky nalákala Erika, ty začátky mě dali co proto. Protože jsem často hulila s negativní náladou, tak ty stavy a následné blití takto vypadaly. Nebylo to jenom kvůli té práci ale i problémy v rodině.

Pokračování příště… (Příběh ženy s dvojí osobností (2.čast))

 

Předchozí článekRáj kuřáků: Elektronická cigareta
Další článekSexuální zóna: BDSM
MicheleD
Jsem člověk, co už za tak krátkou dobu něco prožil a vyslechl. Z každých prožitků a informací si odnáším poznatky, ponaučení do budoucna, pro sebeuvědomění a pomoc druhým v nouzi.

Leave a Reply