Pokračování z první části příběhu Příběh ženy s dvojí osobností 1.Část

Byla jsem mlácena od táty, tak často že to nejde spočítat. Můj táta dříve hodně pil, jeho nálady, chování ke mě a mámě byly otřesné ale to ani psát nebudu. Jen vím, že tak v mladém věku žít s opilím rodičem, nepřeji žádnému dítěti. Já ho na jednu stranu chápu, že byl z domova dětí a často ho vyhodili z práce. To vše ve mě v pubertě probouzelo negativní náladu a deprese. Před tím než jsem mohla uniknout do druhé osobnosti, musela jsem se sebe poškozovat. Neměla jsem jiný způsob jak psychickou bolest dostat ven, než si způsobit tu fyzickou. Teď mám akorát jizvy a lituji toho, ale co jiného jsem měla dělat? Jednou byla fakt hrozná hádka a rvačka s tátou a to už byla poslední kapka.Vzala jsem si žiletku, kterou jsem schovala v peněžence a s brekem jsem se rychle a silně řízla. Dokázala jsem rozříznout kůži a stačili milimetry od tepny. V okamžiku jsem si uvědomila že by mohlo být po mě, ošetřila jsem si to a běžela jsem do kuchyně za mamkou. Obě s brekem jsme se objali, byla to hnusná představa nechat tu mamku v tomhle světě beze mě. Někdy jsem v blízké minulosti to udělala zase ale už se snažím to řešit jinak.

Můj další přítel byl Leoš B., bylo mu kolem 20-25 let a žil v Hradci. To už jsem dovršila 15 let a chtěla jsem aby byl mu první. Věděl o tom že jsem tuhle práci dělala. Byl na první pohled hodnej ale postupem času byl hajzl, byl to typ kluka, který věděl co holce říct. Jezdila jsem za ním a to moje poprvé se stalo u jeho mamky v práci. Byla švadlena a měla obchod s látkami. Mě odtáhl do skladu na velký stůl, položil mě na něj a mazlili jsme se. Potom do mě vnikl ale popravdě jsem ho ani necítila. Já se pak vystřídala na koníčka. Dobře si pamatuji to vtipné, zvonil mi mobil a kdo by mi asi volal… Erika. Tak jsem to zvedla a při rajtování na něm jsem si s ní povídala. Pochopila, že šukame a měla z toho hroznou srandu. Po sexu jsem odjela domu a snažila jsem se vzpamatovat, že už stoprocentně nejsme panna. Jezdil potom často za mnou a naše schůzky vždy skončili s rukou v kalhotkách nebo opřená o strom. Poznala jsem jaký je až po tom, když jsem na to neměla chuť. Vždy mě silně čapnul a chtěl to hned teď. Tuhle komedii i předvedl před Erikou, kdy jsme byly venku, kecali o všem možným a zničeho nic mě popadl za ruce, pevně je vzal a začal zuřivě líbat i přesto že jsem se bránila. Zaprvé mě to přišlo blbý před Erikou a chtěla jsem se normálně bavit, aby ho poznala lépe. Bral mě jako jeho děvku, přitom chtěla jsem na to zapomenout a žít normální život. Ukončila jsem to po několika měsících co bývalej Jirka, nahrál že mě podvádí s holkou co mě psala. Nakonec to nebyla pravda, že to bylo s ní, postupem času se zjistilo že mě podvádí ale s jinýma. Časem, když jsem chodila na střední jsme se jednou setkali ale on chtěl jen píchat a na to jsem už neměla chuť. Nedávno na dovolené se současným snoubencem, mě kontaktoval, i dříve, ale jen zjišťoval jak se mám a jestli jsem volná. A to bych nebyla já, musela jsem mu napsat že se mám skvěle a tím už byl konec.

V jediný rok, jsem zažila víc než si dokáže kdo představit. To už jsem byla rozjeta, proto že padlo 15 let a jak se říká, od 15-cti můžeš. Sex s Leošem byl nic moc, když mě nedokázal udělat. Měla jsem a mám pravidlo, kdo mě nedokáže udělat, není hoden mě šukat často. První sex mi i dodal více sebevědomí, proto když jsem nikoho neměla, tak jsem dále pokračovala ve své práci. Hledala jsem klienty dokud se nevyčerpali zdroje. Na začátku mě je sháněla Erika ale pak jsem se do toho pustila sama. Už jsem měla zkopírované texty, to se nedalo do kola rozepisovat. Posílala jsem fotky, dávala číslo, že už jsem měla v tom velký bordel, kdo je kdo a jak se jmenují. Moje ceny nebyly tak drahé ale někdo byl prostě škrt. Tak že za sex s gumou jsem si účtovala 1 000 Kč a víc podle toho jaké byly jejich nároky. Když jsem počítala v době 18 let, kolik asi kluků a klientů bylo, tak už to přesahovalo dvacítku. Nejde si vše pamatovat proto že kolikrát ten sex byl o ničem a pamatuji si jen co bylo super nebo naopak hrozný.

Můj nejlepší a nejstálejší klient Patrik. Začalo to tím, že mě jednou zavolal, kdy jsme s Erikou byly kousek od bowlingu a chlastali odporný krabicák. Ještě jsem se s ním nesetkala ale jenom jsme si psali. Na té stránce bylo na prd, že dost chlapů se domluvili ale pak ani nepřijeli nebo chtěli jen přes Skype. Proto jsem už některým nepsala ale on zavolal a skutečně se chtěl setkat. S ním poprvé to bylo plný nervů, přesto on se hodně lišil od ostatních klientů. Nejdříve jel na benzínu pro pití a pak jsme si povídali a k tomu zahulili (na začátku jsem mu moc o sobě říkat nechtěla a lhala jsem i o svém věku a jménu). Poté se přesunuli do zadu auta, kde sklopil sedačky a začali se líbat. Svlékali jsme se navzájem a orálně se uspokojovali. Jeho pero stálo za to, ideální velikost ale ta tloušťka měla největší výhodu. Zvládl podle času několik kol a v pauzách si povídal. Je strašně chytrej i přesto že hulí, věk už ani nevim a o vzhled mě tak nešlo. U něho jsem měla jistotu že nemá nemoci, tak jsem přistoupila bez kondomu a vždy platil. Když jsem měla chuť nebo on tak jen napsal SMS a domluvili si schůzku. Díky němu jsem už omezovala klientelu a nejčastěji to bylo s ním. (pokračování v jiných částí příběhu)

Matěj Š. byl v pubertě můj pan dokonalý, jeho modré a tajemné oči, táhli zjistit jeho tajemství přitom to ani nešlo. S Erikou jsme chodili začátkem zimi k němu do garáže, chlastat a hulit. To byly luxusní chlastačky, v jedné se to i zvrhlo s Erikou. Vždycky když jsme se opili tak chutě byly, si to někde a s někým rozdat. Jednou když jsme byly u něho na párty, byly jsme fakt moc. Šli jsme na záchod dál od baráku, kde nás nikdo neviděl. Když jsme si pak povídali, tak zničeho nic začala mě vášnivě líbat a já jí to vracela. Osahávali se, až když jsem posouvala ruku do jejího klína, zarazila mě, že má krámy. Tím to skončilo a šli jsme zpět na párty. To střízlivění při cestě domů stály za to, jen rodiče to nevěděli a chtěli abych byla v určitou hodinu doma, takže jsem o tu nejlepší zábavu přicházela a jako jediná jsem odcházela dřív. Erika s Matějem jednou nebo víckrát spala a co mi tvrdila tak že ho má velkého. Ale nějak před silvestrem se dala dokupy s kámošem, v té partě, tak že byl volný.

Pokračování příště..

Předchozí článekJak se zbavit pavouků
Další článekTip na výlet:Výstava Titanic Brno
MicheleD
Jsem člověk, co už za tak krátkou dobu něco prožil a vyslechl. Z každých prožitků a informací si odnáším poznatky, ponaučení do budoucna, pro sebeuvědomění a pomoc druhým v nouzi.

Leave a Reply