Další Battle Royale hra??!

Myslím, že nikomu z Vás nemusím představovat hru PUBG. Klasická battle royale FPS hra kde se utká většinou 100 hráčů na pustém ostrově a jejich jediný úkol je přežít jako poslední. Tento žánr typu battle royale je poslední dobou velice oblíbený a objevuje se ve spoustě již zaběhlých her… H1Z1, Fortnite (ano, fortnite původně začal jako COOP hra proti zombie) a spoustě dalších, ale dnes, dnes se budeme bavit o úplně NOVÉ a brzy vycházející hře FEAR THE WOLVES…

Vývojáři z Vostok Games si dali opravdu záležet a čeká nás jedna z nejpropracovanějších battle royale her roku 2018/2019. Ptáte se v čem je zrovna tahle hra jiná než ty další BR hry které znáte? No, rozhodně Vás dostane ta atmosféra… hra je totiž motivována do oblasti Černobylu, rozpadlé budovy, staré rezavé zbraně, prostě dokonalé apokaliptické místo na Váš poslední boj o život.

Jen grafika a prostředí nestačí? Není se čeho bát, hra Fear the wolves jako první nabízí v battle royale hrách také hrozby v podobě mutantů a vlků… ti nesmí chybět vzhledem k názvu… Takže nejen že si budete muset hlídat záda před ostatními hráči, ale zároveň budete muset přežít útoky těchto monster.

Férová střelba? Hra Fear the wolves sice vypadá docela “realisticky”, ale vzhledem k hratelnosti nabízí jednu úžasnou věc a to je přesná střelba. Střela prostě poletí přesně tam kam zrovna míříte…. VŽDYCKY. Myslím, že tuto variantu ocení spousta lidí.. hlavně ti co občas vybuchnou vzteky po “nějaký tý random hlavě” co jim protihráč uštědřil.

Myslím, že dál už tuto hru nebudu okecávat a nechám na Vás, zda se dál o tuto hru budete zajímat jak na stránce vývojářů, tak třeba i nějakým tím gameplayem z uzavřené bety… Pokud moje žádost o přijetí do bety bude akceptována, určitě Vám podám další bližší informace spojené s nějakým tím “skill gameplayem”

Takže gameři zdar, a hodně štěstí v battle royale hrách!

Předchozí článekMilostná touha
Další článek10 nejlepších filmů k sebeuvědomění

Leave a Reply