Stýkáte se s kamarády, kteří respektují že jste ve vztahu ale přitom by vás chtěli a zkouší tu tenkou hranici touhy. Začínáte se otevřeně bavit o sexu a říkáte si ,, dala bych si říct ” ale vzápětí ,, nemůžu mám a miluji svého přítele “.

 

Představivost je mocná čarodějka 

Dost lidí má bujnou představivost, až na tolik, že vaše tělo na to vzápětí reaguje neboli každá jednotlivá představa, má tendenci připravit, organismus ke své realizaci. Když jste v práci a představíte si, jak se valíte někde u pláže s drinkem, tak máte uvolňující, hřejivé pocity. To samé je i u sexuální představivosti, kdy vaše tělo se chová, jako by se to dělo právě teď, začínáte mít větší chutě a vlhnete. Jak říkám ,, nejoriginálnější porno “, nikdo ho neviděl a herci jsou lidi které vás vzrušují. Mít svůj neobjevený svět v hlavě je skvělé ale když se s tím podílíte, a to s člověkem, který má podobné představy, nastává větší chtíč a vaše tělo chce čin!

 

Kamarád taky rád

Skoro každá, má kamaráda, říkáte si a rozebíráte všechno, co vám z pusy vypadne, ale když máte stejnou notu v představivosti, jdou ostatní věci a problémy stranou. V tu chvíli se necháváte unášet euforii, jeho vzhledem, očním kontaktem, toužíte po letmých dotecích a nevíte pořádně co od něho čekat. Oba víte že to chcete ale přichází myšlenka ,, chci tě ale nemůžu mám přítele “. Opravdu to chcete neboli proč to chcete?

 

Touha se nejlépe překoná, že se ukojí

Chcete to, protože víte v podvědomí, že se to nenaplní. Touha je silný nenaplněný vztah k něčemu, co by si člověk přál, zejména když předmět touhy je vzdálený, neurčitý a naděje na splnění je malá. Takže pokud opravdu chcete ukojit touhu, pořádně si rozmyslete jestli chcete zahodit několik hodin, dnů, měsíců a roků snahy o harmonický vztah, plný důvěry a věrnosti. Neuškodíte jen druhé osobě ale i sobě, protože si uvědomíte, že jste udělali špatnou výměnu. Vyměnila by jste 80% za 20%. Ve vztahu nikdy nebudete mít 100%. Budete mít tak 80% a vždycky vám tam bude něco chybět, a pak potkáte někoho, kdo bude mít přesně to, co vám chybí, budete mít právě těch 20%. Vyplatí se to?

 

 „Milostný styk těší daleko víc, je-li spojen s oddanou láskou. Ne v požitcích, které jsou kdykoliv po ruce, ale v požitcích, v něž se teprve doufá, spočívá hlavní půvab milostné touhy.“
(Xenofón)

 

Předchozí článekMicrosoft a jeho stream z podvodního datacentra
Další článekDalší Battle Royale hra??!
MicheleD
Jsem člověk, co už za tak krátkou dobu něco prožil a vyslechl. Z každých prožitků a informací si odnáším poznatky, ponaučení do budoucna, pro sebeuvědomění a pomoc druhým v nouzi.

Leave a Reply