Máte někdy pocit, že je tu něco z jiného světa ? Jakoby vás někdo sledoval nebo se dějí podivné nevysvětlitelné věci? Někteří lidé si to nepřipustí a někteří věří, že posmrtný život existuje….

Chtěla bych se s vámi podělit o příběhy, které mě přesvědčily o tom, že jsem začala v posmrtný život věřit, i když jsem dříve tomu moc věřit nechtěla…

Smrt mého životního parťáka

Když mi bylo nějakých 5 let naši mi pořídili psího kamaráda.Byl pro mě nejlepší kamarád celé moje dětství a moje podpora ve všech problémech. Vše klapalo a já byla na něho hrozně vázaná až do chvíle, kdy rodiče se rozváděli a já se s matkou a sestrou odstěhovala a Thera můj pes zůstala s tátou v domě se zahradou. A já se s ní začala vídat jen o víkendech, ale pořád jsem ji měla strašně ráda a když jsem přijela na víkend hrozně dlouho jsme se vítaly. Bohužel před třemi lety ji veterinář diagnostikoval rakovinu slinivky a pár dní před Vánoci umřela. Když jsem se to dozvěděla nemohla jsem se s tím vyrovnat kupu dní jsem probrečela a přestala jezdit za tátou.

Až teprve před Silvestrem jsem se odhodlala k tátovi dorazit aby byla rodina pohromadě. Jakmile jsem přišla na zahradu neudržela jsem slzy. Ale tu noc co jsem tam spala se mi zdál pěkný, ale zároveň zvláštní sen….Thera byla na živu a já s ní byla na zahradě, ale jakmile jsem chtěla aby přišla ke mně a já se s ní mohla pomazlit nechtěla poslechnout. Nakonec přišla nechala se pohladit a šla pryč (na místo,kde byla pohřbena) a já na ní křičela ať se vrátí. Jakmile došla na místo,kde je pochovaná …zmizela. Od té doby se mi o ní nikdy nezdálo, ale v mém srdci bude mít místo navždy. Ráno když jsem se vzbudila vzpomněla jsem si na to jak mi kamarádky i rodiče vyprávěli, že když jim umřel někdo blízký zdálo se jim něco podobného. Podle mě je to poslední rozloučení ,když to ti dotyční nestihli před svou smrtí.

Podivné zážitky v bytě

S přítelem jsme se rozhodli, že si seženeme nějaký byt a začneme spolu bydlet. Netrvalo dlouho a byt jsme našli a do pár dní jsme se nastěhovali. Vše vypadalo, že bude podle představ. Pár měsíců na to jsme si pořídili štěně a naše rodinka se rozšířila. Vše v rámci možností klapalo,ale v bytě jsme zůstat nechtěli, tak jsme se po pár měsících rozhodli jít do domku a od té doby co jsme o tom začali uvažovat se v bytě začínali dít divné věci. Začalo to tím, že jsme si šli večer lehnout a když jsme začali usínat, tak prázdná petka v kuchyni co celý den v klidu stála na lince z ničeho nic sama spadla…takhle to bylo asi tři noci za sebou,ale nějak extra jsme to neřešili.Jenže podivné věci pokračovaly. Když jsme z bytu odcházeli psa jsme zavírali na chodbu aby nám toho moc nezničil,přece jen to bylo štěně. Ale když jsme dorazili domů věci z linky byli popadané na zemi a pes byl stále zavřený na chodbě…k tomu se začalo přidávat otvírání hlavních dveří, které jsme vždy zamykali.

A závěrem všeho byla ta silueta ženy nad mou půlkou postele (při té vzpomínce mám stále husí kůži). Ložnici jsme nějak zařízenou neměli jen jsme tam měli postel a na parapetu jednu kytku a pár svíček. Nic nového jsme si nepořizovali aby se ten odraz mohl odrážet od nějakého nového předmětu. Prostě jsme jeden večer šli spát,přítel už ležel v posteli a já přišla do té rozsvícené ložnice a viděla tu siluetu nad mou půlkou postele…jen stála nijak se nehýbala, tak jsem se přítele optala jestli to vidí také a on ,že ano,ale nijak tomu nevěnoval pozornost. Já lehla do postele a stále jsem vyděšená musela na ten stín koukat. Pak jsem šla zkusit zavřít okno a doufala jsem, že se láme jen nějaký odraz z venku. Jenže okno jsem zavřela a stín tam stále byl. Tak jsem okno otevřela a nic se nezměnilo. Potom jsem tomu chvíli nevěnovala pozornost a silueta z ničeho nic zmizela. Tu noc se mi zdálo o hrozně starém pánovi, který ležel na naší posteli polonahý a začal brečet, že se nemůže postavit.Ráno jsem měla divné pocity po tom všem…dodnes si to nedokážu vysvětlit. Každopádně z bytu jsme se odstěhovali do rodinného domku a chvíli byl klid….

Smrt kamaráda

Je to pár měsíců dozadu co mi umřel tragicky kamarád. S přítelem jsme už bydleli v domku a nic divného se nedělo…až do té doby dokud se nenašel kamarád, který bohužel tragicky zemřel. Od té doby se začaly dít v domě divné věci…zavíraly a otevíraly se zamčené vchodové dveře, pes byl hrozně neklidný na zahradě stále štěkal a jednou když jsem se koupala jsem slyšela jakoby někdo pobíhal po chodbě.Myslela jsem,že přítel přišel už z práce jenže když jsem vylezla z koupelny ještě nikdo doma nebyl.Toto vše se dělo do doby dokud kamarád neměl pohřeb. Každopádně tady měl nahnáno už i přítel a přemýšlel jak to budeme řešit. Každopádně po pohřbu už jsme měli a máme s těmito podivuhodnými záhadami klid.

Do té doby dokud jsem nezažila tyto děsivé věci nevěřila jsem, že by tu mezi námi mohlo něco být,ale po těchto zkušenostech jsem přesvědčená, že něco existovat musí…Ale záleží na každém čemu věří.

Předchozí článekZimní nebo letní??
Další článekPsychičtí upíři

Leave a Reply