Existuje něco mezi nebem a zemí? Věříte na paranormální věci?
Já ani nevím zda v něco věřím nebo ne. Ale, že něco existuje vím. Chtěla bych se zamyslet, nad tím proč a za jakých okolností se toto děje. Sama nedokážu pochopit a ani vysvětlit.
Jednoho dne jsme s dětmi hrály na xboxu bowling. V zápalu boje jsem spěchala na záchod a na chodbě jsem se vyhnula něčemu a spěchala na onu místnost. A tam mně to došlo. Proč jsem se vyhnula? A vlastně čemu? No jednoduše u nás na chodbě stál duch. Od té doby ho občas doma vídám a i můj muž o něm ví. Neškodí nám. Neubližuje. Věřte mi, jsem naprosto normální ženská. Nejsem nikterak psychicky nemocná. Manžela dokonce tahá za prst u nohy, když spí. Klepe mu na rameno. Opět jinak neškodí, neubližuje. Nejspíš nám chce něco říct. Nevíme co. Toto vše se neděje pouze nyní, ale zpětně dva tři roky, ale zde bydlíme již pátým rokem.
Bydlí tu s námi. Kdybych ho měla popsat. Je to silueta, nemá žádnou barvu. Je průhledná? Netuším.
O tomto tématu se nemám s kým moc bavit. Ono to není asi nijak jednoduché téma. A ne každý je ochotný k tomu přistupovat hodně opatrně. Je třeba se jich nebát, oni se živí vaši negativní energií. Je třeba je brát jako kamarády a pozitivně k nim přistupovat.
Ale ono to má pokračování. Do práce se vrátil kolega po dlouhodobé nemoci. Již měsíc a půl pracujeme spolu. Před jeho nemocí já byla na jiném oddělení. Tak nějak to vyplynulo a začali jsme se bavit i na téma duchové.
Taky je vídá. Taky věří, že něco mezi nebem a zemí existuje.
A tento týden nastal zlom. Viděla jsem ducha v práci. V první chvíli jsem si myslela, že je to právě zmiňovaný kolega, tak jsem na něho chtěla vybafnout. Ještě, že tam nebyl žádný z dalších kolegů, vypadala bych jako totální trotl, který chce bafat na někoho, kdo tam vlastně není. Na počítači jsem dodělala svoji práci a šla za tepla sdělit kolegovi, co se mi stalo. Do té doby v práci se nic takového nedělo. Nechápeme zatím proč, ale nějakou souvislost to určitě mít musí. A proč my dva? Když jsme spolu tu situaci celou rozebrali….i on se šel podívat do další místnosti, protože viděl jak se tam bez dovolení někdo pohybuje…NIKDO tam nebyl. Chtěli jsme přijít na to proč. Proč to tak je? A čím víc jsme o tom mluvili, tím víc se dělalo kolegovi špatně, zčervenali mu oči a blbě se mu dýchalo. Tento stav trval pouze chvíli, ale bylo to úzkostné a divné. V místnosti, kde je počítač a já viděla ducha poprvé, se necítil dobře a opět se mu dělalo blbě.
Vydýchal to….já špatné pocity nemám.
 Potřebovala bych pochopit, z jakého důvodu se toto vše děje. Třeba někdo z vás má podobné zkušenosti a rád se se mnou o ně podělí. Budu moc ráda. Třeba mi někdo z vás poradí, co mi nebo nám chce říct. Myslíte si, že je s námi rád nebo chce nás před něčím varovat. Nebo chce najít cestu do světla? Momentálně nedokážu ani na jednu otázku odpovědět. Jen vím, že je s námi. Nejdříve byl hlavně tam, kde můj muž….tento týden, je už i se mnou v práci. Ale až se vrátil kolega, s kterým jsem vše probírala. Určitě to musí mít nějakou souvislost.
Předchozí článekNedorozumění aneb Muži VS Ženy
Další článekUbytování na zámku Loučeň

Leave a Reply