Ahoj všichni,
připravili jsme si pro vás vánoční soutěž o bezvadné ceny. Zapojte sebe a své děti a užívejte poklidný čas Vánoc, které se blíží. Stačí namalovat obrázek a napsat vánoční přání, kde zapojíte naše logo “Svět na netu”.

Zapojte se s námi do této soutěže a získejte tyto parádní ceny, jimiž můžete udělat radost komukoliv z vaší rodiny, kamarádů nebo udělejte radost třeba samy sobě. To už je jen na vás 🙂

 

viz. Příspěvek na nasí facebookové stránce

Příští týden je tu první adventní neděle, ale nebojte nechci nikoho strašit, ba naopak. Připravili jsme si pro Vás soutěž, kterou bychom chtěli potěšit právě 3 z Vás, a to poukázkou na libovolný nákup na Alza.cz. Poukázky jsou v hodnotě 🥇 3000,-, 🥈 1000,- a 🥉500,-.
Podmínky jsou jednoduché.
• Dát “To se mi líbí 👍” na naši stránku
• Sdílet tento příspěvek
• A teď to nejdůležitější – se svými dětmi nám namalujte Vánoční obrázek a napište vánoční přání, kde zakomponujete naše logo „Svět na netu“ a to jen nahrajete do komentáře 💬.

Soutěž bude probíhat do 🗓 6.12.2019
Výběr proběhne 🗓 7.12.2019
My vybereme právě 3 z Vás, kteří nás nejvíce zaujmete Vaší fantasií.

Přejeme Vám hodně štěstí a správné navození chvil Vánoc, a právě s dětmi strávený čas 🎉

PS: Komentář dávejte pod příspěvek na stránce „Svět na netu“ > https://www.facebook.com/svetnanetu/videos/562611894502594/

Dále pouze jeden komentář na osobu (při výběru výherce proběhne kontrola) Neplatné komentáře s nesplněním nebo s polovičním splněním podmínek budou smazány.

 

Předchozí článekZámek a obchodní značka FAB
Další článekCivilní ochrana do roku 1989

Leave a Reply