V dnešní době jsou tetování módním trendem,ale než se necháte tetovat měli byste nadtím opravdu popřemýšlet co to vlastně všechno obnáší…

1.Pořádně se rozmyslet

Musíme si uvědomit,že to umění na naší kůži nám zůstane na celý život, proto si rozmyslet zda je to opravdu to,co nás nějakým stylem vystihuje nebo pro nás něco znamená a nebo je to jen chvilková slabost.Je zbytečné za pár let vyhazovat peníze za nějaké odstraňování .

2.Poradit se s tatérem

Když už se rozhodnete, že opravdu tetování chcete,měli byste se poradit se svým tatérem a případně dát na jeho doporučení či návrh.Přece jen on v tom má praxi a vidí to z odborného hlediska.

3.Vyhněte se alkoholu a drogám

Rozhodně minimálně den před návštěvou tetovacího salónu byste neměli požít alkohol či nějaké drogy.V prvé řadě tatérovi by nebylo moc příjemné kdybyste mu tam přišli s “opicí na zádech” a v druhé řadě díky alkoholu v krvi budete více krvácet. A tatér bude muset přestat a přeobjednat vás na jiný termín.Je to zbytečná ztráta času pro vás i tatéra.

4.Ujistěte se ke komu jdete

Řeknete si,že půjdete k tomu tatérovi ,od kterého se vám práce líbí.Samozřemě je to v pořádku,ale také byste měli dbát na to jestli dodržuje všechny hygienické podmínky.Měl by před vámi než vás začne tetovat rozbalit novou jehlu a ne vás začít tetovat s jehlou,kterou tetoval někoho před vámi.Vyhnete se tím dalším zdravotním problémům.

5.Zdravotní stav

Pokud trpíte kožním onemocněním,alergiemi,atd.Měli byste se před návštěvou tatéra poradit s dermatologem.A ten by vám poradil jestli je to pro vás vhodné.V horších případech můžete mít alergii a kůže okolo tetování by mohla šeredně dopadnout.

6.Péče o tetování

Když odcházíte od tatéra jeho práce na vás sice končí, ale pro vás ještě rozhodně ne. Je třeba aby vás tatér poučil jak ho ošetřit.Tetování by se mělo po dobu dvou týdnů mazat dokud se vám strupy samy nevyloupou.

7.Někdy to opravdu bolí

Bojíte se tetování z toho důvodu, že to bude bolet ? Ano opravdu na citlivějších místech,kde je slabá kůže to opravdu bolí. V mých zkušenostech mě nebolelo když mě tetoval na předloktí ani na lopatce,ale žebra ta opravdu bolela.To byla nejdelší hodina mého života.

Doufám,že pokud jste váhali jestli jít do tetování nebo ne,tak vám tenhle článek aspoň trochu pomohl v rozhodování.

 

Předchozí článekSexuální zóna: Anální hrátky
Další článekRáj kuřáků: Elektronická cigareta

Leave a Reply