Po té co jsem, dalo by se říct, jedním dechem zkoukla seriál Tell me a story který vyšel na podzim 2018 bych se podělit o svůj názor. Osobně mám ráda takové ty příběhy u kterých musíte být ve střehu a i přesto vás děj překvapí. S klidnou duší vám mohu povědět že u tohodle ,,seroše,, se nudit nebudete a vřele ho doporučuji a nejen kvůli hereckému obsazení 🙂 

Nepohádky (v anglickém originále Tell Me a Story) je americký psychologický webový televizní seriál, který měl premiéru 31. října 2018 na streamingové službě CBS All Access. Seriál je inspirovaný mexickým televizním seriálem Marcose Osoria Vidala Érase una vez. Tvůrcem americké verze je Kevin Williamson a hlavní role hrají James Wolk, Billy Magnussen, Dania Ramirez, Danielle Campbell, Dorian Crossmond Missick, Sam Jaeger, Davi Santos, Michael Raymond-James, Zabryna Guevara, Paul Wesley a Kim Cattrall.

Příběh seriálu přetváří celosvětově nejoblíbenější pohádky na temné a psychologické příběhy. První řada se odehrává v současném New Yorku a převypravuje klasické pohádky o Třech malých prasátkáchČervené kalkulce a Jeníčkovi a Mařence do epického a podvratného příběhu lásky, chamtivosti, ztráty, pomsty a vraždy.

Takže pokud máte čas rozhodně se na tento seriál o 10. dílech podívejte.. Těch cca16 hodin utečou jako voda a vy budete stále v napětí jak to dopadne.

Předchozí článekŠestý smysl dětí opravdu vidí mrtvé lidi ???
Další článekPříběh ženy s dvojí osobností (3.část)

Leave a Reply