Site icon Svět na netu

Vánoce 2020: Jaké jsou trendy?

Letošní Vánoce jsou už skoro za rohem, blíží se nám zlatá neděle a brzy bude Ježíšek nadělovat stromeček. Pojďme se tedy podívat jaké trendy jsou letošním rokem. Sice nám doba koronaviru nedává moc naději na klasické Vánoce, ale i přesto Vánoce budou, a pokud chcete a máte rádi držet se trendů, napíšeme si pár tipů, co letí tento rok. Tak pojďme na to.

Vánoční výzdoba

Vánoční výzdoba se řídí přesně danými trendy, a každý rok jsou tak v kurzu jiné barvy, které jsou dopředu dané. Na začátku roku se obvykle koná obrovský vánoční veletrh ve Frankfurtu nad Mohanem, kde své zboží představují výrobci ozdob a dekorací z celého světa. Chcete mít ten nejkrásnější a trendy stromek? Pojďme si říct jaké tedy ozdoby zvolit.

Barva Vánoc také připomíná noční oblohu

Trendy Vánoc

Když nebudeme řešit jen barvy, ale celkově Vánoce, letos jsou Vánoce ve znamení udržitelných Vánoc

Ani o svátcích bychom neměli zbytečně plýtvat. Velikou inspirací pro Vánoce 2020 je udržitelnost. Můžete balit dárky do starých novin nebo zbytků látek, nemusíte pořád kupovat nové a nové balicí papíry. Namísto nákupů nových ozdob, si můžete dekorace vytvořit. Možností, jak ekologicky žít i o Vánocích, je spousta!

Letos vyhrává nostalgie

A důvodem není to, že bychom jen chtěli vzpomínat na staré dobré časy. Svou roli hraje fakt, že lidé letos potřebují víc než kdy jindy ušetřit. Tak proč neoprášit staré ozdoby nebo si nějaké nevyrobit? Nostalgické Vánoce na český způsob jsou navíc krásné, romantické a plné přírodních materiálů. Povězme si pár věcí, které dopomohou k nostalgickým a také udržitelným Vánocům

Recyklované dárky a balicí papír

Obývákem by výzdoba končit neměla

Ale stejně Vánoce by měli být hlavně svátkem Vás a Vaší rodiny, tak si je uzpůsobte podle Vás a podle toho, co se líbí pouze Vám. 🙂

Exit mobile version