Site icon Svět na netu

Nakládaný hermelín aneb mňamka přímo z kuchyně

Máme tu jaro a mnoho z nás má chutě na něco dobrého. A právě s něčím opravdu dobrým bych se s Vámi chtěla dnes podělit.
Pro milovníky všeho dobrého, tu máme nakládaný hermelín, který si uděláte z pohodlí domova.
Tento recept mě opravdu zaujal a jeho autorka dala souhlas, abych se o něho mohla podělit i s Vámi.

Budete potřebovat:

Na směs:

Postup přípravy:
Hermelíny si rozpůlíme na půl a vetřeme do nich připravenou směs z nadrceného česneku, chilli a soli, poté je spojíme a potřeme je i na horní straně. Začneme je skládat do připravené sklenice s uzávěrem. Budeme pravidelně prokládat cibulí, paprikou- kapií, novým kořením, jalovcem a na závěr zalijeme slunečnicovým olejem.
Hermelíny necháme uzrát 3 dny v pokojové teplotě nebo 5 dní v ledničce.

Autorka receptu a fotek: Andrea Pechal- IG: phibrows_andrea_pechal

Exit mobile version