Přišel nám do redakce článek, kde si autor přál zůstat anonymní a tak jsme se rozhodli založit tento účet, kde budeme přidávat články od autorů, kteří si nepřejí být zveřejňováni.

Jelikož sex je pro každý pár velmi důležitou součástí každodenního vztahu, určitě ne jednoho človíčka napadne nebo už napadlo experimentovat. Určitě se nebojte to svému partnerovi říct, protože nikdy nevíte, jestli by třeba taky nechtěl změnu a jen se Vám to bojí říct.  Ráda bych Vám napsala o tomto zpříjemnění a okořenění Vašeho sexuálního života. Na českém trhu už koluje spousta e-shopů, kde je možné si vybrat z několika pomůcek, které Vám zpříjemní Váš pohlavní styk, ať už jste heterosexuální, homosexuální nebo jakkoliv orientovaný pár.

Tento článek bych chtěla zaměřit na milostné scénky.

Milostné scénky jsou scénky, kdy se partner s partnerkou vžijí do role nejčastěji nějakého povolání či zvířete. Já osobně si myslím, že pro pár to může být velmi zajímavé okořenění jejich partnerského, sexuálního a milostného života. V případě milostných scének tam totiž nehraje roli jen vžití se do rolí někoho jiného, ale když se nejdříve zaměříme například na scénku PES A PÁN. Co se Vám představí pod tímto pojmem? Určitě, že jeden je poddaný a jeden na vrcholu (přirozená autorita), takže v tom hraje velkou roli důvěra. V tuto chvíli se Vy partnerovi nebo naopak Váš partner Vám zcela oddá a co si budeme povídat, toto chce opravdu velkou oporu a náklonnost k tomu druhému, co ne každý milenec dokáže zvládnout a ustát- určitě toto nezažijete se vztahem na jednu noc. Další částí, která je opravdu důležitá je odhodit všechen stud. V tuto chvíli je stydlivost naprosto nevhodná, protože je potřeba se odvázat a tak ho radši nechte ve skříni, když si budete brát to sexy prádélko nebo třeba masku pejska, to už je na Vás a na Vašem partnerovi. Na mnoha e-shopech existuje i speciální kategorie, která se třeba na e-shopu, na kterém jsme objednávali my s přítelem, jmenuje Puppy play. Mají spousty příslušenství, které se dají využít při této scénce, kdy si s Vaším milencem hrajete na štěně a pána a je jen na Vaší fantazii, jak si to uděláte. Jak bude Vaše scénka dlouhá, zda budete zlobivý nebo poslušný pejsek a jak si pohrajete s Vaším protějškem, záleží jen a jen na Vás. Také si můžete určit, kde se bude scénka odehrávat nebo další okolnosti. Tyto sexuální hrátky jsou výborné na Vaši představivost a fantazii, tady si můžete doopravdy vyhrát se svou myslí.

A teď, co si vlastně můžete k této scénce pořídit- je to zase o Vaši fantazii, ale já Vám tady uvedu takový ten základ, ale existuje spousta druhů a spousta možností

Pro milovníky análních hraček je tu věc, která Vám určitě nesmí chybět a to je přeci ocásek. Existuje hodně druhů, jako jsou různě barevné, chlupaté, gumové a dokonce i vibrační. My jsme si objednali vibrační a tady bych jen chtěla zmínit tu obrovskou důvěru, které si u svého partnera neskutečně cením a to je, že Vám svěří ovladač vlastně od svého zadečku.

Další nepostradatelnou věcí k této scénce patří přeci obojek a vodítko. Na e-shopech je možnost koupit zvlášť, ale i dohromady, což Vám zaručí, že se vžijete do této role bez jediného problému. Jak jinak se totiž stát pejskem než, když budete na všech čtyřech a budete mít na krku vodítko a Váš partner či partnerka Vás bude mít na vodítku. Samo o sobě to vyvolává velkou potřebu důvěry. Můžete tak plnit povely, které Vám zadá Váš pán. Pro zastánce vzrušení přes elektro výboje existuje také výcvikový obojek na dálkové ovládání. Nebo je také možné koupit stahovací kožený obojek, který určitě dodá ještě větší reálnost.

Dále jsou na trhu kožené hračky ve tvaru kostiček, různé masky, jak na obličej, tak na tělo, nebo roubík ve tvaru kostičky.

Jednoduše si můžete tuto milostnou scénku Vy i Váš protějšek vychutnat úplně se vším všudy a zároveň zažít nezapomenutelný zážitek, který si jistě budete oba pamatovat, a osobně si myslím, že to jen utuží vztahy mezi Vámi a budete si moci naplno důvěřovat. V neposlední řadě bych zmínila ten stud, který z větší části u žen panuje dost často.

Když se zaměřím jen okrajově na scénky, co se týká povolání.

Jedná se zejména o scénky typu GYNEKOLOG A PACIENT, UČITEL A ŽÁK, POLICISTA A ZLOČINEC, KOVBOJ A KŮŇ či ČERT A HŘÍŠNÍK. V tomto typu okořenění sexu se meze opravdu nekladou a fantazie je zde jedině vítána. Lze si s tím velice dobře vyhrát a na českém trhu existuje už spousty vytvořených kostýmů, co se dají k těmto účelům koupit a seženete je normálně na webových stránkách sexshopu. Lze to kombinovat s různými typy sexuálních pomůcek, hraček či čehokoliv Vás napadne. Mezi námi zalíbené patří určitě pouta, škraboška, roubík, vibrátor, anální kolík či klec na penis.

Je to opravdu jen na Vás, co si vyberte, a co bude Vás i Vašeho partnera přitahovat nebo byste chtěli vyzkoušet. Lidská zvídavost je velká věc, a ač jsem si také myslela, že budu mít vždy jen klasický sex, tato zábava nám s přítelem dala a ukázala úplně jiné možnosti a otevřela nám dveře do ráje sexuálních pomůcek.

Pokud byste se rozhodli a chtěli také přispět nebo se podělit o svou zkušenost svým článkem a chcete, aby to bylo zveřejněno anonymně, stačí zaslat Váš článek na email: [email protected] a my ho jako tento článek zveřejníme. 🙂

Předchozí článekStřední škola
Další článekTajemství Vašich zahrad aneb zavařování

Leave a Reply