Zdravím vás, tento měsíc probíhá na naší stránce soutěž o smoothie maker, tak jsem si pro vás připravila dva recepty, které jsem osobně vyzkoušela a vylepšila. Výhoda těchto nápojů je hned několik můžete je připravit dle svých chuťových buněk. Navíc když si uděláte ovocný nápoj dostanete do sebe daleko více ovoce nežli byste si ho nakrájeli a spořádali u tv. Říkám to ze své zkušenosti s dcerou, ta raději vypije nežli sní… 🙂

  • Recept na ,,smoothie restart,, 

Dala jsem mu takový název protože je léto a v létě se krom spousty dobrůtek z grilu konzumuje větší množství alkoholu. Ráno tedy vstáváme spíše vyčerpaní nežli odpočatí a k tomu máme kocovinku. V tuto chvíli je potřeba doplnit co nejvíce vitamínu C.

na Smoothie restart je potřeba : 2 pomeranče nebo mandarinky, 2 mrkve, 2 jablka a pár lístků čerstvé máty peprné

V jednoduchosti je krása to je také mimochodem další výhoda. Vše prostě jen pořádně omyjeme, pomeranče oloupeme, naporcujeme, naládujeme do smoothie makeru dolijeme kapkou vody a vualááááá a máme skvělý nápoj který nám doplní veškeré vitamíny a živiny.

  • Recept na ice coffee

V horkých letních dnech málokdo má chuť na horkou kávu, já se raději osvěžím ledovou kávou , kterou si opět vyrobím pomocí svého kuchyňského pomocníka.

Na ice coffee budeme potřebovat dle chuti: 2 lžíčky instantní kávy, 8 kostek ledu, vychlazené mléko a malinko smetany a cukru.

Opět vše naládujeme do smoothie makeru a rozmixujeme. Pak zbývá jen nalít do sklenic a přidat brčko 🙂

Přeji vám krásné slunečné dny 🙂

Předchozí článekLidské neřesti- exekuce či dluhy
Další článekCeloživotní boj se sebevědomím

Leave a Reply