V pondělí 17. 6. 2019 T-Mobile oznámil radostnou zprávu. Všem svým zákazníkům od 20. 6. 2019 do 31. 8. 2019 aktivoval neomezená data. Stačí mít jakýkoliv aktivovaný balíček dat a mít staženou aplikaci Můj T-Mobile. A v aplikaci aktivovat k Vašemu balíčku, balíček léto neomezeně. Neomezená data můžou využívat zákazníci v ČR i v zahraničí jako Roaming a stále zdarma. Operátor nebude jakkoli omezovat nebo zpomalovat internetové připojení.Výsledek obrázku pro t mobile neomezeny internet

Jak na to?

Balíček si můžete aktivovat 20. června a je platný 30 dní, poté si ho zákazníci musí znovu aktivovat v aplikaci- Můj T-Mobile. 31. srpna se balíček o půlnoci sám deaktivuje, tak se nemusí nikdo bát, že by tato služba pokračovala a zákazníci by si ji museli zaplatit.

Aktivace není jen o jednom kliknutí a tak bych Vám ráda ukázala jak na to:

  1. Jako první krok je třeba stáhnout si do Vašeho mobilního telefonu aplikaci Můj T-Mobile, která je dostupná pro každý operační systém. Pokud ji už máte, přesuňte se k bodu dva.Výsledek obrázku pro aplikace můj t mobile
  2. Teď se nám další krok rozlišuje na to, jestli máte tarif nebo twist:

Mám tarif

  1. Mám aktivovaný jakýkoliv datový balíček– v tomto případě je postup jednoduchý. Stačí vybrat v aplikaci číslo, u kterého chcete balíček aktivovat. U daného čísla vybrat možnost „Objednat více dat“. Ve speciálních nabídkách se Vám ukáže- Neomezená data na léto zdarma. Stačí objednat neomezený balíček a potvrdit. A nyní můžete užívat internetu naplno
  2. Nemám data v tarifu- v tomto případě je potřeba nejdříve zapnou měsíční nebo roční datový balíček. Bez aktivního balíčku není možné zapnout neomezená data na léto. Postup: nejdříve vyberte číslo, u kterého chcete neomezená data, poté zapněte měsíční/roční balíček pod ikonou „+“. Po aktivaci placeného balíčku uvidíte ve speciálních nabídkách Neomezená data na léto zdarma, nyní už jen objednáte a potvrdíte.

Mám twist

  1. Nemám data nebo mám jenom denní či týdenní balíček- u předplacených karet je potřeba mít aktivní měsíční nebo roční datový balíček. Bez něho to v tomto případě nepůjde. Vyberte číslo, u kterého chcete neomezená data. Nejdříve zapněte pomocí ikonky „+“ měsíční či roční balíček. Po aktivaci se Vám zobrazí ve speciálních nabídkách Neomezená data na léto zdarma a stačí jen objednat a potvrdit.
  2. Mám měsíční datový balíček a chci ten neomezený- v tomto případě je to jednoduché. Stačí vybrat číslo, u kterého to chcete aktivovat. U daného čísla vyberte „Objednat více dat“. Ve speciálních nabídkách se Vám zobrazí- Neomezená data na léto. Pak už stačí jen objednat a potvrdit.

Na udělaném screen shotu obrazovky je vidět aktivovaný balíček a i ikonka “+”

Jelikož i já mám tarif u T-Mobile tak jsem se rozhodla poslat tuto informaci dál, protože si myslím, že tuto nabídku rád využije každý a mnoho lidem usnadní léto. Například, když pojedete na výlet a budete chtít použít navigaci nebo pustit hudbu, a to vše vlastně bez toho, aby jste museli koukat na to kolik Vám to sebralo dat, aby jste v pohodě vyšli než se Vám data zase aktivují. Myslím, že toto zná poměrně každý, kdo pravidelně využívá data. Jak sama vím z vlastní zkušenosti, tak mizí opravdu rychle. Tuto nabídku s radostí využijete i na dovolené a nemusíte řešit, že by jste museli dokupovat data, jelikož přece jen, když jste v zahraničí, tak se určitě raději 2x na internet podíváte. Osobně si myslím, že tento krok byl od operátora T-Mobile velice povedený a usnadní mnoha lidem mnoho starostí. Nevýhodou je ovšem zahlcení sítě, ale není se čemu divit. Na sociálních sítích už byly zaznamenány stížnosti od lidí, že aplikace nefunguje tak, jak by měla. Myslím si, že tato situace se uklidní a vše bude fungovat, jak má a všichni zákazníci T-Mobile si užijí Neomezené léto s připojením kdekoliv.

Děkuji za přečtení a věřím, že Vám tato zpráva jistě udělá radost a jelikož zítra začíná léto. Tak bych Vám chtěla popřát za celý tým Svět na netu krásné léto bez starostí a plno pohodových chvil s vašimi nejbližšími.

Předchozí článekNáhubek
Další článekČernobyl – děsivá ,,minulost,,

Leave a Reply