Pokračování z první části příběhu Příběh ženy s dvojí osobností (2.část)

Nastal silvestr a byly jsme obě pozvané. Chlastali jsme ale já musela kolem půlnoci být doma. Sralo mě to ale rodiče byly přísní. Když jsem šla domů a byla ještě dlouho vzhůru, napsal mi Matěj jestli se nechci ráno stavit, že se může dopít víno a  kouknout na film. Bylo jasné co bude ale šla jsem. V garáži měl gauč na kterém jsme seděli a koukali na Scary movie. Nalil mě do půllitru, skoro celé víno a sobě si nic nenalil, tak jsme se dohadování, aby si dal taky ale přesvědčil mě to vypít samotnou. Potom začal mě do boků šťouchat a lechtat. V okamžiku, když jsem byla obličejem u něho, začal mě líbat. Bylo to skvělé, ještě mě před tím, nikdo, tak dobře nelíbal. Začal mě svlékat a hrát si s mou vlhkou kundičkou. Když jsem pro něho byla dostatečně připravená, svlékl si kalhoty a vytáhl své velké žezlo. V té době jsem zbožňovala macky, tak mě rozhodně nezklamal. Před tím se mě ptal jestli beru prášky a po souhlasu mi ho tam vrazil. Dokázal být drsný ale to se mi líbilo, šlo vidět že zkušeností měl už dost. Další schůzky byly podobné ale často chtěl hluboké kouření, jenom že už byl až moc velký. Často se mě i ptal na anal, já nechtěla proto že jsem to ještě nedělala a bála jsem se toho, hlavně když měl takového. Jednou jsem mu řekla že to zkusíme, můj první anal s dokonalým ale bolelo, raději se to ukončilo a už jsem nikdy nechtěla. Proto někdy šel i přes můj nesouhlas (přes mrtvoly) , a na sucho mě ho tam vrážel. Takovou bolest nepřeji nikomu, nejde to ani popsat. To teprve jsem chodila jak kačer a nemohla jsem si pořádně sednout. Ukončila jsem to s nim, proto že se ozval jen když to potřeboval a to často nebylo ale slabost jsem pro něho měla vždycky.

 

Na těchto pařbách v zimě jsem poznala Pepu P.. Nejdříve jsme se jen bavili a v průběhu večera jsme si už hodně rozuměli. Když už jsme byly opilí, zašli jsme za roh baráku a začali se líbat. Nic z toho nebylo ale po tom večeru jsme si dali FB a začali si psát. Vyptávala jsem se kdy bude u Matěje na akci. Byla jednou akce, už jsme oba věděli že bude něco víc, jenže byl problém, kde. Skončilo to zase líbání za barákem, bylo to tak intenzivní, že jsme to oba 100%  chtěli. Nakonec měl nápad, u něho ve sklepě. Propadly jsme kola a jeli jsme tam. Dal na zem podložku, bundu a lehnul si. Já mu začala kouřit a připravovat si ho. No na jednu stranu, měla jsem lepší ale délka zas nebyla tak malá. Potom jsem na něho skočila a šukali takhle asi půl hodiny. Problém byl že jsem neměla kolena na podložce ani bundě, tak že jsem si je solidně do krve odřela, proto jsem navrhla výměnu aby šel nahoru. Mrdal mě nebo se aspoň snažil, jak o závod, až mu pot kapal na můj obličej, pro mě to bylo dost nechutné a modlila jsem se kdy bude konec. Taky to bylo kolem půl hodiny, proto že mu volali kámoši z akce, kde je a já už musela domu s vysvětlením kde se toulam. Další sex, byl už na střední v prváku, kdy jsem byla volná, u něho doma ale s obrovským šokem. Tak začátek byla klasika ale potom chtěl abych ho honila. Pořád se snažil udělat ale nešlo to. Myslela jsem si že to řekl v zápalu, ať mu strčím prst do zadku, v tu ránu jsem ztuha. Přes můj odpor, vzal mi sám ruku a strčil mi můj prst do jeho zadku. Ještě mi i poroučel jak s ním mám hýbat. Bylo to pro mě nechutné, v té době, vzpamatovávala jsem se z toho ještě dlouho. Udělal se, já si umyla ruce a běžela jsem na autobus, kdy jsme s třídou jeli na exkurzi. Tím mezi námi byl definitivní konec a už jsem ho nechtěla ani vidět. Nedávno mě psal a lákal mě k němu domů ale přestal až potom, co zjistil, že mám snoubence.

Když už jsme u té zimy, tak jsem si to rozdala i s bráchou Petrem, spolužačky ze základní školy. Často mě otravoval na FB ať se stavím, jenom že to už bylo večer a to by mě rodiče nepustili. Počkala jsem si až máma odejde na noční v 21 h a musela jsem být maximálně doma do 22:20, než přijde táta z odpolední. Proplížila jsem se, k němu, kousek od mého domova. Nabízel mi slivovici protože nic víc neměl, nalil mi to do velké sklenice a sobě jen málo, nedalo se to pít, tak mi to zalil limonádou. Vypila jsem dvě a začali jsme se potom líbat, já byla moc, že se mi motal celý svět a pociťovala jsem, že možná budu blít. Dotáhl mě do ložnice a hodil mě na obrovskou postel. V lízání nebyl špatnej ale v opilosti každý vidí vše růžově. Jeho penis nebyl taky, kdo ví jaký ale kompenzoval to aspoň prštěním. S ním jsem musela to mít extra utajené, proto že jeho sestra by to nesnesla a později se ke mě doneslo že v tu dobu byl s přítelkyní. Svěřila jsem se s tím jen Erice ale časem, jsem to nakonec ty spolužačce řekla a její reakce byla přehnaná. Vyváděla proč jsem si dovolila spát s jejím bráchou a dlouho se mnou nemluvila. Spali jsme spolu ještě jednou ale vadilo mě že podvádí. Nedávno se mě stavoval do práce a naše konverzace plná dvojsmyslů, ho nalákala že se ozve a mohli bychom to zopakovat. Jistě že ne, nejen že mám snoubence a jsem mu plně věrná ale má s tou přítelkyní dítě a příčí se mi to.

Pokračování příště… 

 

Předchozí článekTell me a story (Nepohádky)
Další článekNoční (NE)klid
MicheleD
Jsem člověk, co už za tak krátkou dobu něco prožil a vyslechl. Z každých prožitků a informací si odnáším poznatky, ponaučení do budoucna, pro sebeuvědomění a pomoc druhým v nouzi.

Leave a Reply