Mnoho lidí tvrdí,že v dětství dokázala komunikovat se záhrobím.Když,ale vyrostou,tak prý kontakt s nimi se ztratí.Děti jsou prý schopny náhlédnout na druhý břeh,jelikož k němu mají blíž a přišly z něho na tento svět.Co jena tom pravdy?? Napíšu sem o pár příbězích,které se opradu staly.

Přízraky na půdě

Tento příběh obletěl celý svět,když osmiletý chlapec a jeho pětiletá sestra začnou tvrdit,že v jejich domě v Manchesteru dochází k opravdu zvláštním věcem.Údajně s nimi duchové chtějí navázat kontakt.Jejich rodiče se bojí a jsou znepokojení.Opravdu jsou v jejich domě duchové a nebo je to vše jinak ???

Vše to začalo ,když malý chlapec začal vyprávět o tom,že ho navštěvuje anděl.Jeho matka tomu nevěnovala pozornost do doby dokud o tom nezačala mluvit i jeho mladší sestra.Přízraky se údajně zjevují na půdě.Sourozenci si z nich nakonec udělají přátele.Podle dětí je tam více jak deset duchů a mezi nimi i jejich babička.Jednou matka svému synovi řekla,že pokud duchové opravdu existují,tak ať ji jeden z těch duchů popotáhne za nohavici.Syn následně ponesl pár slov a ženu opravdu něco zatáhlo za nohavici.Podle matky musí to zažít člověk na vlastní kůži aby tomu uvěřil.Rodina je nyní zvyklá žít v přítomnosti duchů.

Co pověděla zesnulá babička?

Americká dívka je často řazena mezi děti s nadprůměrnou inteligencí.Oznámila svým rodičům ve dvou letech,že si je před svým narozením vybrala.Později to rozvedla tak,že ji s tímto rozhodnutím pomohla její babička,která již zemřela.Podle některých názorů jsou to právě děti s nadprůměrnou inteligencí,kteří dokáží komunikvat s duchy.Dívka v dnešní době pomáhá lidem,ale její tajemné schopnosti zůstávají záhadou.

Předpoví matce narození dvojčat

Chlapec prý již začal v deseti měsících mluvit celými větami.To není ale vše…také mluví se svými zesnulými prarodiči.Chlapec své rodiče šokuje ve chvíli,kdy jeho matka otěhotní a chlapec začne vyprávět,že “toto dítě brzy odejde za Bohem”. Matka ho napomíná ,ale on si stále stojí za svým.O pár dní později musí jeho matka opravdu podstoupit potrat.Po zákroku za ní syn chodí a říká ji ,že to bude dobré,že se jí narodí dojčata.I to se následně vyplní. Chapec údajně komunikuje se svou zesnulou babičkou, která mu předala zprávu o potratu i o narození dvojčat.

Komu mávala malá Maruška?

Když se matka malé Marušky otočí směrem k postýlce, holčička se údajně probere.A najednou holčička,která jindy spí jak dudek začala brečet a nedala se utišit.Matka ji vzala do náruče a ona se stále otáčela směrem ke dveřím a zřetelně dělala “pápá”. Díky jejímu svědectví se začnou s podobnými případy svěřovat i další ženy.

Chtěla jsem se s vámi podělit o tyto příběhy,o kterých jsem se dočetla a zaujaly mě.Samozřejmě je na každém čemu věří a čemu ne.

Předchozí článekNa co do kina: Potomek
Další článekTell me a story (Nepohádky)

Leave a Reply