Pokud potřebuješ pomůcky, tak máš špatného partnera ne? Toto je největší mýtus co může někdo říct. Řekneme si pár faktu, ukážeme si jaký výběr je na trhu a co vám nesmí doma chybět.

 

Na co pomůcky, když máš chlapa?

Už tuto větu, někdo z vás, určitě slyšel ale proč si to vůbec tohle myslí? Většinou někteří nemají zkušenosti s partnerem/kou nebo neměli ještě ideální motivaci, zapojit do sexuálního života, něco navíc. V této době se stále víc nakupují hračky, je to pro mnohé dobrý byznys, a vzrůstají po celé ČR, obchody a eshopy. Nejčastěji  zákazníci navštěvují eshopy z pohodlí domova ale je to i ideální pro stydlivé povahy, aby unikly před trapností, jejich nákupu. Přijde balíček až domů a dodavatel jim ručí o diskrétnost, i když nějaká firma má už jasný název eshopu, že každému dojde odkud to je ale obsah by neměl nikdo prokouknout.

 

Nepotřebuji partnera/ku vystačím si s hračkou.

Nějakou dobu vám určitě stačí sám/a sobě udělat rozkoš, ale není to na dlouho a druhou polovičku pak vyhledáváte. Masturbace a hrátky jsou zdravé, má to výhodu, že aspoň na pár minut uniknete ze stereotypního života a uvolníte se. Pak práce a jiné činnosti jdou lépe ale i před pohlavním stykem s partnerem, to má jisté výhody. Pro partnera je obrovskou výhodou oddálit masturbací ejakulaci. V dnešní době 70% až 80% mužů mají problemy s předčasnou ejakulací, proto pokud nemají možnost provozovat sex častěji a nechtějí používat znecitlivující gely nebo do sebe cpát prášky, je masturbace ideálním řešením.

 

Čím levnější, tím lepší.

Mnoho lidí šetří na všem a nevidí rozdíl mezi dražším a levnějším zbožím. Koupí si někde od Vietnamců vibrátor a pak se diví že už nefunguje nebo silikon není dostatečně kvalitní. NE! I když si připlatíte většinou jsou to kvalitní pomůcky nejen s výdrží. Je už mnoho nehod v této tematice. Např. Muž dostal od kamarádky umělou vaginu. Když si udělal chvilku a měl touhu jí vyzkoušet, tak to mohlo dopadnout i tragicky. Vášnivě a divoce si s vaginou hrál že vylezl drát z konstrukce. Kdyby si s touto hračkou hrál v poloze misionáře, tak drát by ho propíchl do břicha… Proto je nejlepší nakupovat u ověřených obchodu a eshopu aby mohlo se předejít nehodě.

 

Šuplík plný cenností

Můžete vybírat z veliké škály pomůcek jako jsou vibrátory, dilda, stimulátory, vibrační vajíčka, vaginální kuličky, masturbátory, umělé panny, anální hračky (kolík, stimulátory, aspol.). Nejlepší je koukat i na velikost pokud nejste zběhlý, chce to vybrat ideální průměr a délku (nejlépe pro začátek menší) ale vše máte většinou v popisku. Dost informací můžete získat i z recenzí zákazníků. Doporučuji ověřené a vyzkoušené stránky jako je https://www.sexshop.cz/https://www.beate-uhse.cz/https://www.4sex.cz/.

 

TOP pro páry: Víceúčelový vibrátor

Mezi nejlepší a populární patří víceúčelové vibrátory. Na co kupovat jednotlivě hračky na klitoris, stimulaci bodu G a samotný vibrátor, když je vše v jednom? Takový vibrátor nejen vám stimuluje vibrací klitoris ale jeho vršek je většinou mírně při zdvižený, takže se hodí i pro stimulaci bodu G. Dělí se také na vibrační nebo rotační. Pokud nesnesete divoké vibrace, rotační vibrátor je jasnou volbou i pro rychlý orgasmus. Pokud zvolíte takovou hračku, v dnešní době je zlaté, že už nemusíte kupovat hromadu baterek do zásoby ale stačí nabít přes USB kabel a vydrží déle, než u výměně baterek. Mají i hromadu módů pro stimulaci. Některé můžete ovládat i přes bluetooth.

 

 

TOP pro ženy: Dildo s přísavkou

Tato hračka je taky mezi oblíbenou variantou, pro ty co už nechtějí namáhat ruce . Velké plusy má jeho realistická struktura a samotná přísavka. Můžete na jakýkoliv hladký povrch při cucnout, a užívat si v jakýkoliv polohách, díky elastickému silikonu. Mají různou škálu barev, tvarů a velikostí. Další možnost využít přísavku na dildu je, že stačí koupit si postroj na připínací dildo a můžete vyměňovat různé velikosti dle potřeby. Váš partner je na pracovní cestě a chybí vám jeho penis? Právě pro vás existují i silikonové sady pro odlitek penisu.

 

 

 

TOP pro páry: Vibrační vajíčko

Zní to tak male ale dokáže to udělat s ženou divy. Potěšení uvnitř vašeho těla si můžete regulovat sama díky ovladači, který je drátový nebo bezdrátový. Také můžete ho svěřit partnerovi a jen vyčkávat změnu vibračního módu, který vám v danou chvíli navolí. Dobrá předehra i provokace na večírku či veřejnosti. Velikost ovladače je diskrétní do ruky či kapsy. Možnost využití nemusí být jen do pochvy ale i stimulace klitorisu. Hromada značek vám nabízí až 20 rychlosti a modů. Některé můžete ovládat i přes bluetooth na mobilu a také nabíjet přes USB. Doporučují i zdravotníci tuto hračku (následovník Venušin kuliček) pro zpevnění pánevního dna po porodu nebo pro předcházení problémů s inkontinencí.

 

 

TOP pro ženy i muže: Anální korále

Nejlepší příprava na anální sex. Anální řetězy či korále se používají postupným pronikáním přes svěrače a cyklickým několikanásobným pohybem každé kuličky dovnitř a ven. Dělí se na klasický typ, což jsou zpravidla kuličky, které jsou mezi sebou svázané provázkem, na jejichž konci se nachází kroužek, za který se kuličky vytahují. U tohoto typu jsou všechny kuličky stejně velké. Druhým typem je thajský řetěz, na němž jsou mezi sebou kuličky spojeny tyčkou vyrobenou ze stejného materiálu. Jejich velikost se zpravidla postupně zvětšuje. Příjemný pocit vzniká následkem tlaku kuličky na anální svěrač a na jeho následné uvolnění poté, co kulička projde ven. Na jejich konci je poutko pro vytahování a aby zabránilo celé vniknutí kuliček dovnitř análu.

 

TOP pro muže: Erekční kroužek

Pro nejlepší stimulaci během sexuálních hrátek je vždy tvrdá erekce. Erekční kroužek vytváří umělou zábranu odtoku žilní krve a zlepšuje nebo zvyšuje erekci. Mohou být pružné nebo utahovací (stahovací). Kroužek by měl vždy umožňovat určitý (snížený) průchod krve, aby nedošlo k jejímu úplnému zadržení. Erekční kroužky mohou být vybaveny stimulačními výčnělky, výstupky, análním kolíkem a také i mini vibrátory. Výstupek na vibračním kroužku, stimuluje oblasti klitorisu partnerku. Kroužek samotný přenáší vibrace na penis, což blahodárně působí na partnera a protože celý penis následně vibruje a tím stimuluje i partnerku.

 

 

Údržba

Jako každé jiné zboží, tak i o erotické pomůcky se musíme pečlivě starat, aby nám dělaly radost co nejdelší dobu s bezporuchovým provozem. Ke každé nákupu vám přiloží podrobný návod pro případnou manipulaci a návod pro běžnou údržbu pomůcky.

Gelové materiály

  • Jelikož je gel pórovitý materiál, je těžší jeho údržba. Není možné ho vyvářet a desinfikovat alkoholem, nebo čímkoliv co obsahuje alkohol. Omývejte gelové hračky teplou mýdlovou vodou a pro zvýšení hygieny a usnadnění čištění použijte kondom.
  • Gelové hračky udržujte na tmavém chladném a suchém místě bez doteku ostatních předmětů.
  • Používat lubrikant založený na vodě, nebo silikonový.

Plastové materiály (PVC)

  • Plast je velmi jednoduchý na údržbu. Omývejte teplou mýdlovou vodou nebo speciálním čističem na erotické pomůcky. Je možné použít čističe obsahující alkohol. Nevyvařovat!
  • Skladujte na suchém, chladném a tmavém místě.
  • Používat lubrikant založený na vodě, silikonový olej, nebo olej na vodní bázi.

Silikonové pomůcky

  • Jelikož je nepórový,je velmi snadný na údržbu. Čistěte teplou mýdlovou vodou, nebo speciálním čističem. Pokud chcete hračku dezinfikovat, můžete jí 3min vyvařovat, nebo použít čistič s alkoholem.
  • Skladujte na temném suchém místě,zabalené v hadříku.
  • Používat pouze lubrikanty založené na vodě.

 

Předchozí článekSvětlo a jak nás ovlivňuje
Další článekVýznam svátku sv. Valentýna
MicheleD
Jsem člověk, co už za tak krátkou dobu něco prožil a vyslechl. Z každých prožitků a informací si odnáším poznatky, ponaučení do budoucna, pro sebeuvědomění a pomoc druhým v nouzi.

Leave a Reply