Už vás nebaví sex s manželem nebo přítelem? Jste ve stavu zoufalosti, kdy už hračky nestačí a konečně by jste si chtěla užít pořádnou rozkoš ale přítel se k tomu nemá? V každém vztahu přijde den, kdy vás nebo přítele už přejde chuť na každodenní, stejný sex. Dost mužů i žen to pak řeší podváděním ale proč když to jde i jinak? Chce to aby jeden z vás přišel s něčím novým a ten druhý se připojil. V sexu je tolik možností, praktik, stačí jen je objevit a zkusit.

 

Pište si zprávy

Čím jiným, ho v práci navnadit, než napsat zprávu co se může doma dít. Jak už jsem psala v článku (Milostná touha), že představivost je mocná čarodějka. Nebojte se a pište na rovinu, jak by jste si s ním hrála, co by jste chtěla zkusit nebo co jste si koupila na vaše hrátky.

Příklad zprávy: ,,Nemohu se ubránit představě, co bych s tebou dělala, kdybys byl právě teď u mě…..Ležel by jsi v posteli, jemnými doteky, bych hladila tvé tělo. Polibky, bych dráždila tvůj krk a uši, při tom bych ti lehce do uší sténala. Moje neposlušné ruce by ti pomalu svlékali tvoje tričko a rozepínali ti kalhoty, které jsou nekontrolovatelně na zemi. Ale stále se tě tam ani nedotknu. Jdu blíž a pomalu si sedám na tebe, při poloze na koníčka a krouživými pohyby se třu zadečkem o tvé už tvrdé p***. Vášnivý polibek, na tvých rtech, se pomalu posouvá níž, kdy dráždím tvoje bradavky jazykem a ruce tě jemně hladí na té druhé…..”

 

Jde se nakupovat!

Nakupování je pro každou z nás oblíbeným koníčkem. Proto využijte to a nakupte si oblečky, košilky, spodní prádlo, pomůcky a spousta dalšího. Je to nejosvědčenější způsob jak to okořenit v posteli. Nestačí jedna košilka, chce to obnovovat modu a pokaždé překvapit s něčím jiným. To u pomůcek moc neplatí, proto že si oblíbíte kamaráda a vyměnit ho za jiného, hned, jen tak nejde ale na trhu se pokaždé objevují novinky v mnoha spektrech. Je toho tolik na zkoušení, že zdroje jen tak nevyčerpáte.

Typ: Sedněte si společně s přítelem k e-shopu nebo zajděte do nejbližšího sexshopu a vybírejte společně. Kolikrát vás překvapí co by si koupil. (https://www.beate-uhse.cz/)

 

Promiň, já už jsem si to udělal

Žádné takové! Pokud nejste na nějakou dobu a vzdálenost od sebe, můžete si spolu pustit porno a přitom se navzájem dělat. Je blbé si to udělat, tím myslet jen sám na sebe, a druhého nechat ve štychu. Udělejte si to navzájem, ukažte partnerovi jak si hrajete s hračkami nebo prsty. To muže být pěkná podívaná a zároveň pro partnera nejlepší podmět si to udělat. Díky tomu odstraníte ze sebe stydlivost a je to nový krok k další a lepší show.

 

Pusa není jen na mluvení

Vzrušující slůvka do uší není k zahození ale pusa a jazyk se chtějí dotýkat! Zkuste při šeptání letmo se dotknout ucha jazykem a lehce u toho dýchejte. Sami uvidíte co to s partnerem udělá ale myslím si že to udělá skoro s každým člověkem hodně. I polibky jsou skvěle ale POZOR!!! Při líbání hlasitě nemlaskejte, je to dost nepříjemné a zkazí to atmosféru.

Typ: Připoutejte přítele k posteli, pokud nejsou pouta, tak přivázat šátkem a i oči. Je jen váš a můžete si s ním dělat, co chcete a co mu bude příjemné. Líbejte, lízejte, kousejte, hlaďte celé tělo a díky tomu objevíte, co se mu líbí. Toto by měl opětovat i váš partner.

Věnujte se bradavkám. Je jasné že ženy mají citlivé bradavky a je normální že si s nimi muž hraje ale to platí i u mužů. To samé platí i na bocích, vnitřních stranách stehen, krku a další. 

V poslední řadě přicházíme k penisu. Mnoho lidí se soustředí jen na toto místo a na ostatní části těla kašlou. A někteří zase orálně uspokojovat nechtějí. Penis je vždy nejlepší nechat až na konec, kdy partner je dost nažhavený, protože si to víc užije než když si ho hned vezmete, na začátku do pusy. Nejlepší je si vzít olej nebo lubrikant a od údu až k varlatům ho namasírovat, až potom dráždit ho jazykem a zasouvat si ho do pusy.

 

Dneska budeš nahoře TY

Vystřídejte se v polohách, nejste naprogramovaní roboti, co musí dělat jen jednu polohu! Jste na to dva a poloh je nespočet a o praktikách ani nemluvím. Kupte si kámasútru a udělejte si vyzvu 2-3 polohy na každé, další postelové hrátky. Není nad to si zkusit i různé praktiky jako je třeba BDSM, dávení penisem, stříkání kam chce, anál, a spol., ale určete si své meze, aby se vám ten sex pak nezprotivil. Nudné často je i postel. Zkuste si to rozdat v lese, v autě, v práci nebo i na veřejných prostorách a během toho, to nepopsatelné vzrušení ,,CO KDYŽ NÁS NĚKDO UVIDÍ!”. 

 

V dalších článcích si prozradíme víc o polohách, praktikách a problemy v sexu.

 

 

 

Předchozí článekFóbie aneb když je strach silnější než my samotní…
Další článekPodprahová reklama
MicheleD
Jsem člověk, co už za tak krátkou dobu něco prožil a vyslechl. Z každých prožitků a informací si odnáším poznatky, ponaučení do budoucna, pro sebeuvědomění a pomoc druhým v nouzi.

Leave a Reply